Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy akárhova megyek mindig felhozzák a pasi témát, mintha az élet csak abból állna?
Mármint értem én, körülöttem is a csajoknak mind van pasijuk, néha én is érzem, hogy talán kellene egyet már keresni, de egyszerűen nekem ez most nem fontos, nincs jelentősége, jelenleg keményen dolgozok a jövőmön, kevés a szabadidőm, persze a jövőben szeretnék gyereket amihez kell egy társ, de ilyen fiatalon nem érzem még a szükségét, és szerintem nem is lenne fair akárkivel szemben, mert tudom, hogy nem lenne időm rá. És mégis akárhova megyek, orvos, suli, rokonok, ez az első, hogy van-e pasim, vagy tuti van pasim mi a neve, és nyilván nem fogom mindenkinek magyarázni.
18N
Mert nincs jobb témájuk. Én itt vagyok 30 éves fejjel pasi létemre, és senkim. De hetente legalább egyszer kitérnek rá a kollégák meg a rokonság.
Majd ha találok egy olyan lányt, akit szeretek teljesen, meg ő is viszont, akkor majd megnősülök. De addig nem.
Saját életüket veszik alapul, ami annyiból állt, hogy kijárták a középsulit, utána meg megházasodtak, szültek két gyereket, dolgoztak éjjel nappal, aztán meg nyugdíjba mentek. Az ilyen emberekkel elég nehéz megértetni, hogy más egyeket is szeretne felmutatni a saját életében, mint ők, ahhoz pedig meg sokat kell tanulni, dolgozni stb. Emlékezetes élményem, amikor diplomaosztóm után kb. 1 hónappal voltam rokonlátogatóban, anyám unokatestvérnél, akinek akkor született kislánya, és az anyja, akit akkor láttam életemben először, arra célozgatott, hogy lassan már én is tervezhetem ilyet. Hát elég kínosan tudtam csak mosolyogni rajta.
Nem kell velük törődni, más világot élnek. 24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!