Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztok, és a pasi a nyakadat megfogja elöl (nem erőszakosan) csók után egy pár másodpercig, férfiak ti szoktatok ilyet randinál?
Szituáció:
először randiztok. Csókváltások, beszélgettek, láthatóan megvan a kémia.
A pasi egyszer csak az egyik kezét a nyakadra teszi (értsd: torkodra, nem a tarkódra).
Nem szorít, nem fojt, de szokatlan és zavaró érzést keltett, hiszen még csak most randiztatok, bár egy ideje beszélgettek.
A kérdésem ara irányul, hogy ez mennyire "OK" dolog és mire enged következtetni?
Pl Kontrollmániás, vagy szereti a BDSM-et, vagy erőszakos és ha szexre kerül a sor durva, egészen addig hogy elás a kertje végében mert fojtogató ingere van, és mi van ha nem tud leállni, netán pszichopata és így kezdi?
Nem kapcsolatról van szó, randiról.
"Értem. Akkor veled sosem volt olyan, hogy a pasi utánad ment a mosdóba, és egymásnak estetek, pedig akkor láttad először, azon a rendezvényen?"
Idegennel nem szexelek. Ez úgy hangzik, mint egy rémálom.
Kérdező... Lehet, hogy gond van vele, lehet hogy nem. Megéri kiderülnie? Neked kell eldönteni. Sosem fognám meg a lány nyakát randizáskor.. maximum csók közben... De utána?! Arra gondolj, hogy ejtőernyőzni mész. Azt mondják, hogy a 2 ből 1 ejtőernyő nem nyílik ki. Bevállalnád az ugrást? Ha igen, ezt is vállald be. Ha nem, akkor ne ragozd, hagyd ott. Érdekes példa, de hatásos.
De ha a személyes véleményem érdekel, szerintem nem pszichó, de lehet hogy van valami gondja. Vagy rajtad éli ki magát. Nem tudni. Vidd el pszichológia vizsgálatra 😂
Én most voltam, tökéletesre végeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!