Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákban vagyok egy pasival már több,mint egy éve.A pasi szó nélkül eltűnt több,mint egy hónapja.Nem válaszol,ha Írok neki,és a telefonját sem veszi fel.Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2020. máj. 13. 16:07
1/41 anonim válasza:
Az, hogy már nem vagytok barátság extrákkal kapcsolatban.
2/41 anonim válasza:
Amit írsz, azt elolvassa (messenger/chat)? Hát, ennyi idő után én lehet megpróbálnám elérni egy másik telefonszámról, hogy tudjam, mi a helyzet, de ha úgy sem sikerül elérni, akkor nincs mese, le kell zárni. Sajnos vannak, akik képesek szó nélkül eltűnni, mindenféle magyarázat nélkül, pedig ez egy szexkapcsolatba is belefér (mármint a normális kommunikáció).
3/41 anonim válasza:
1). Él, de veled már nem akar kapcsolatot tartani. Megírhatta volna, hogy vége...
2). Nem él, nem írhat.
4/41 anonim válasza:
Lehet, hogy most bukott le otthon...
5/41 anonim válasza:
Megvan az, amikor nekiálltál srácokkal beszélgetni, aztán szó nélkül ignoráltad őket? Na, ugyanaz a helyzet. Amiért te azt tetted, ő pont ugyanilyen okok miatt ezt.
Nem nyújtottál már semmit és megunt.
6/41 anonim válasza:
Lehet hogy talált valakit, akinek nem csak a segge jó, hanem a személyisége is.
7/41 anonim válasza:
Te csak voltál vele kapcsolatban.
8/41 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös!
Nem ignoráltam!Ugyan úgy taliztunk és beszélgettünk.Derült égből villámcsapásként eltűnt egyik napról a másikra!Kb hetente szoktunk talizni.
2020. máj. 13. 16:37
9/41 anonim válasza:
#8: Nem azt írtam, hogy ezt a srácot ignoráltad. Azért azt leszögezhetjük, hogy valószínűleg nem az eszedért kedvelt, mert a mondat értelmezése sem sikerült. :D
10/41 anonim válasza:
1.,Valószínű talált mást és nem elég korrekt ahhoz , hogy ezt meg is mondja neked.
2.,Vagy volt eddig is egy barátnője, de lebukott, vagy egyszerűen már nem akarja tovább folytatni.
Mindkét esetben legalább egy üzenetet írhatott volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!