Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érhetem el hogy egy pasi velem akarjon maradni hosszu tavon?
Eleg furan hangzik a kerdes, nyugi, nem vagyok semmilyen megszallott vagy ilyesmi..:D
A lenyeg hogy par honapja bekerult egy ferfi az eletembe aki megtestesiti mindazt amit kerestem egy ferfiban. Mar felelmetesen nekem valo es tokeletes. Neha rosszul erzem magam hogy velem van, ugy erzem nem vagyok eleg jo nemi, annyira nagyon tetszik nekem. Neki is tetszem termeszetesen es komolyan is gondolja velem ahogy eszrevettem. Megis felek hogy meggondolja idovel magat, nem tudom elkepzelni hogy egy ilyen ferfi velem maradjon... pedig nem szoktam onbizalomban annyira szukolkodni, de vele szemben felek, hiaba nem adott ra okot eddig.
Fiatal meg, 22 eves es hiaba nem olyan temperamentumu, megis felek hogy nem velem kepzeli el a jovojet, tul fiatal meg. En 19 eves vagyok.
Mit gondoltok, lehet ebbol hosszutavu kapcsolat? Mivel “lancolhatnam magamhoz”?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!