Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztok, és a pasi a nyakadat megfogja elöl (nem erőszakosan) csók után egy pár másodpercig, férfiak ti szoktatok ilyet randinál?
Szituáció:
először randiztok. Csókváltások, beszélgettek, láthatóan megvan a kémia.
A pasi egyszer csak az egyik kezét a nyakadra teszi (értsd: torkodra, nem a tarkódra).
Nem szorít, nem fojt, de szokatlan és zavaró érzést keltett, hiszen még csak most randiztatok, bár egy ideje beszélgettek.
A kérdésem ara irányul, hogy ez mennyire "OK" dolog és mire enged következtetni?
Pl Kontrollmániás, vagy szereti a BDSM-et, vagy erőszakos és ha szexre kerül a sor durva, egészen addig hogy elás a kertje végében mert fojtogató ingere van, és mi van ha nem tud leállni, netán pszichopata és így kezdi?
Nem kapcsolatról van szó, randiról.
12.-nek.
Akkor szex előtt beszélgessünk 3-4 órát, hogy miket engedsz, és miket nem?
Szerintem gondolkodas nelkul utnek-rugnek. Osztonosen. Az eszemmel pedig azt tennem, hogy azt mondom, ezt nem kellett volna, es reszemrol be van fejezve. Magyarazatot sem hallgatnek meg.
Soha nem bantalmaztak, gyerekkent sem.
"Akkor szex előtt beszélgessünk 3-4 órát, hogy miket engedsz, és miket nem?"
Igen. De öt perc alatt el tudom mondani.
Ha előtte nem beszélünk róla, nincs szex. Nincs véletlen bedugtam ide-oda, véletlen megfojtottalak, véletlen erre járt a haverom.
16.-nak.
Értem. Akkor veled sosem volt olyan, hogy a pasi utánad ment a mosdóba, és egymásnak estetek, pedig akkor láttad először, azon a rendezvényen?
Uncsi életed lehet. Sajnállak. :(
Sosem csinálnék ilyet, cirógatás, puszi nyakra okés.
De mégha nem is szorítja meg úgy ahogy írtad , akkor is van egyfajta domináns jelentése szerintem.
Egy kapcsolat pedig nem akkor jó ha az egyik dominánsabb akar lenni a másiknál, hanem ha egy szinten vannak. (Most tekintsünk el attól hogy vannak akik szeretik az alárendelt szerepet)
Tőled függ mi fér bele egyébként.
Köszi a válaszokat,
11/17: jó ha írsz/tok véleményt,de próbáld meg ne ennyire vehemensen légyszi.. nyilván nem mindenkinek jön be ugyanaz, ezt el kell fogadni, nem kiakadni. (ez a wc-s "igényes" példa, vadidegen utánajövésével, ilyet úgy minden normális lány kerül egyébként, de nem ugrok emiatt én se senkinek, h mekkora hlye. :) A tiszteletet adjuk meg. + véletlenül áll pont egy agresszív, arrogáns vélemény mellette?
Az is fura, hogy neked fura, hogy a szex kölcsönös örömszerzésről szól: nem csak arról, hogy ami neked jó, azt ráhúzod a másikra anélkül, hogy tudnád vagy érdekelne, hogy a másiknak jó-e vagy mit szeret... Az emberek nem egy homogén massza, mind külön identitás. Tényleg nem kötekedni akarok, de nagyot néztem a kommentjeiden, nincs sok empátia benned és nem is igen foglalkozol a nők igényeivel szerintem ( hogy neki is jó legyen, elég ha neked jó), csak a sajátodéval a válaszaid alapján.
Ahogy fogalmazott valaki, "meglepődtem és kicsit megijedtem" én is.
Annyi képpen lehet érzékien érni a másikhoz, meg simogatni, csókolni. Az sem zavarna, ha domináns valaki, de egyszerűen eddig nem így értek hozzám, és ez nem egy szeretetteljes érintés semmilyen oldalról, hanem inkább egy szenvedélyesebb, de nyilvánvalóan birtokló/kontrolláló megnyilvánulás. (nem a tarkóm fogta, nem oldalt a nyakamat, nem is lent a szegycsontnál, hanem elől a torkomnál. Valóban nem szorította, nem fojtogatott, de pl simán érezte a kezével, ahogy nyelek.)
Sekély ismeretségnél, váratlanul nem keltett bennem jó érzést, ez van. Kíváncsi voltam, mások ezzel hogy vannak.. Figyelni sosem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!