Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt párod csúnya párján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt párod csúnya párján döbbentél már meg?

Figyelt kérdés

Vagy olyanon hogy te nem kellettél valakinek, és utána megláttad hogy hozzáment valakihez aki borzalmasan néz ki?

Milyen érzés volt? Szomorú lettél? Dühös?

2020. júl. 25. 14:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Középsuli utolsó évében hajtottam egy csajra (osztálytárs), nem jöttünk össze, mert: "Osztálytárssal nem jár..."

Ez nekem még valahol érthető is volt, így vártunk - utolsó hónapban összejött a 2x annyi idős, dagadt, marhaképű tanárunkkal, aki még anyjánál lakott...

Nem voltam szomorú vagy dühös - inkább kiábrándult, mert egyáltalán nem értettem, miért jött össze vele.

29/F

2020. júl. 25. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Én csak röhögni tudok a dolgon. Egy gyökér gané hárpia volt, leszólt nagyon durván egy f.kalapot, majd egy évre rá hozzáment:D Azóta is csak röhögök rajtuk. A csávó is csak egy papucs, vett egy puncit, a csaj meg nincstelen r.banc. Persze hazugságokon el lehet lavírozni jó sokáig. Engem is végig megvezetett. Kár hogy nem leszek ott, mikor a csávó rájön hogy elb.ta az életét:D
2020. júl. 25. 14:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sosem érdekelt az emberek külseje, csak az ami belül volt.Valahogy mindig arra figyeltem fel.
2020. júl. 25. 14:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nem láttam az új párt, de miután a pasi egy szó nélkül ott hagyott egyik pillanatról a másikra kb.1 év múlva elmondta az okát. Szerinte mi tökéletes harmóniában voltunk, én voltam neki a naaaaagy minden. Azért dobott, hogy lecserélhessen egy nálam rondább, buta nőre. Akivel egyáltalán nem illenek össze, állandóan veszekednek, ráadásul van egy szörnyű gyereke is.(Nekem nem volt.) De ha én szeretném őt, mondjam meg, és akkor otthagyja rögtön. Ja, nem, sok boldogságot nektek!😁 Soha nem fogom megérteni a pasikat.(Nem, férfinak nem nevezném az ilyet.)
2020. júl. 25. 20:14
 5/5 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Akkor rosszul esett. Már nem érdekel.
2020. júl. 26. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!