Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet irányítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet irányítani a határozott férfiakat?

Figyelt kérdés
A korábbi pasijaimat tudtam "nevelni" úgy, ahogy a filmekben is meg a környezetemben is láttam, hogy ha nem tartom kapcsolathoz vagy emberhez méltónak a viselkedését vagy a beszólásait, akkor megmondtam nekik, hogy ez nem tetszett és vagy hidegebben viselkedtem amíg bocsánatot nem kért, vagy nem szexeltünk vagy lemondtam a következő randit. És mindig bevált, elértem vele a tiszteletet, megbecsülést, és a jobb viselkedést. Viszont a mostani pasim valahogy más, ha ilyesmivel próbálkozom, otthagy, vagy szakítással fenyeget. Úgy gondolkozik hogy ezek szerint nekem nem elég fontos a kapcsolatunk hogy elviseljem. Én viszont szeretném ha én is fontos lennék neki annyira hogy ne viselkedjen megalázóan. Tudtok tanácsot adni?
2020. júl. 24. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, hogy miben próbálod nevelni. Ha alapvető tulajdonságokat akarsz megváltoztatni, az nem fog menni, és érthető az ellenállása.
2020. júl. 24. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a határozott férfiakat vagy sehogy nem lehet irányítani, vagy úgy hogy adod alá a lovat és biztató az egojat és mellékesen jutalmul néha kicsit figyel majd rád is..
2020. júl. 24. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Főleg őt nem. Azt nem értem, hogy minek futsz még ezek után is utána.
2020. júl. 24. 21:54
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Rzeket a férfiak vagy elfogadja az ember úgy, ahogy van, vagy külön utakon folytatják.

Az én párom is ilyen, és ahogy a 2-es válaszadó is mondja, adni kell alá a lovat és biztatni az egóját. Íg kell úgymond megküzdeni érte. Ha sikerül, akkor akár álmi bője is lehetsz. Nekem 5 évrmbe telt, úgyhogy kitartónak kell lenni :D

2020. júl. 24. 22:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez aztán remek kapcsolat. Te nevelni próbálsz egy felnőttet ő meg szakítással fenyegetőzik...
2020. júl. 24. 23:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudom ki a gázabb, te, aki filmekből tanult pasit nevelni, és csinálta is, vagy azok akik addig nyaliztak egy egóhuszárnak, amíg az nem akart velük végre minden héten szakítani.

Kellene nektek egy rezervátum, vagy valami sziget, ahol valóságshowkat szoktak forgatni.

2020. júl. 24. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!