Léteznek még a mai világban IGAZI férfiak? Akik szeretnek és tudnak irányítani, határozottak?
Figyelt kérdés
Mert én azt vettem észre, hogy egyre inkább elnőiesednek a férfiak, inkább nyávognak és hagyják, hogy a nő hordja a nadrágot.2014. jan. 21. 16:45
2/9 anonim válasza:
Vannak még, szerencsére, én is ilyet választottam.
3/9 anonim válasza:
De azok nem férfiak. Azok gyerekek.
Rossz helyen keresgélsz biztos.
4/9 anonim válasza:
talán, attól függ h mit mond a párom
21 F
:DD
5/9 anonim válasza:
most akkor erre az én válaszom megint csak egy kérdés: Léteznek olyan nők, akik szeretik, ha irányítják őket és néha ellent mondanak nekik?
6/9 anonim válasza:
Én barátom is ilyen.
Szóval vannak.
7/9 anonim válasza:
Igen, pont ilyen vagyok, egy férfi legyen férfi, minden téren!!!!
8/9 anonim válasza:
Férfiak kik határozottak és tudnak irányítani azok vannak szép számmal!
De nők, akik tudnak finomat főzni, azokból alig akad pár darab.
9/9 anonim válasza:
Hogyan irányítsalak "Vidd ki a szemetet?" Vagy mégis mi ez a duma?? "Irányítani"? Ha meg ténxleg irányítunk akkor meg az a baj..tudodmit mentek ti a jó büdös...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!