Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köszönés helyett a szomszéd lány a pofámba nevet! Miért csinálhatja ezt?
Amúgy nagyon kedves lánynak tűnik, szoktam látni, hogy jólelkű, állatokat ment a szabadidejében, adakozik meg ilyesmi. Nem egy kirakat nő. Nagyon szimpatikus volt nekem, gondoltam rá, hogy megismerkednék vele. Egy társasházban lakunk. Elkezdtem neki köszönni, mosolyogni rá. Viszont ő nem köszön vissza, hanem elkezd konkrétan nevetni. A szemembe néz és nevet! Ahogy már messziről lát akkor mosolyog, amint ráköszönök meg kitör belőle a nevetés. Nem tudom ezt mire vélni, minden találkozáskor megcsinálja. Nincsenek hiányzó fogaim, férfias hangom van, ismerőseim sem látnak semmi furcsát rajtam, sőt volt már csinos barátnőm is. Elég kínos ez a dolog, főleg akkor amikor egy liftben vagyunk és akár mások előtt is ott nevet.
Nem találkoztam még ilyennel soha! Miért csinálhatja. Oké ha nem tetszek neki, elfogadom, de egy kedvesnek és jószívűnek mondott lány miért nevet ki így egy másik embert?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!