Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köszönés helyett a szomszéd lány a pofámba nevet!
Miért csinálhatja ezt?
Figyelt kérdés
Amúgy nagyon kedves lánynak tűnik, szoktam látni, hogy jólelkű, állatokat ment a szabadidejében, adakozik meg ilyesmi. Nem egy kirakat nő. Nagyon szimpatikus volt nekem, gondoltam rá, hogy megismerkednék vele. Egy társasházban lakunk. Elkezdtem neki köszönni, mosolyogni rá. Viszont ő nem köszön vissza, hanem elkezd konkrétan nevetni. A szemembe néz és nevet! Ahogy már messziről lát akkor mosolyog, amint ráköszönök meg kitör belőle a nevetés. Nem tudom ezt mire vélni, minden találkozáskor megcsinálja. Nincsenek hiányzó fogaim, férfias hangom van, ismerőseim sem látnak semmi furcsát rajtam, sőt volt már csinos barátnőm is. Elég kínos ez a dolog, főleg akkor amikor egy liftben vagyunk és akár mások előtt is ott nevet.
Nem találkoztam még ilyennel soha! Miért csinálhatja. Oké ha nem tetszek neki, elfogadom, de egy kedvesnek és jószívűnek mondott lány miért nevet ki így egy másik embert?
Ha csak zavarban lenne vissza köszönne attól. Még ha elsőre zavarba is jött attól hogy rakoszontel azóta már eszébe juthatott volna hogy illene visszakoszonni. De nem tette tehát csak bolond vagy bunkó vagy mindkettő.
2020. júl. 24. 18:44
13/23 anonim válasza:
Második eset után biztosan megkérdeztem volna.
2020. júl. 24. 19:19
14/23 anonim válasza:
Nevess te is, hol ezzel a probléma;)
Lehet, úgy festesz, hogy sírni már nem tud csak nevetni:D
2020. júl. 24. 19:30
15/23 anonim válasza:
Para szeme vaaann
2020. júl. 24. 20:31
16/23 anonim válasza:
A helyzeten nevet. Tudja, hogy akarsz tőle valamit, de nem lépsz semmit, csak köszöngetsz. Ettől zavarba jön, ezért nevét és közben várja, hogy lépsz rá valamit. (Valóban elég infantilis lehet, de ez van.) Szerintem úgy tudnál véget vetni ennek a helyzetnek, ha konkrétan kimondanád, hogy már eleget bénáztatatok(kicsit te is, mert, ha valakit meg akarsz ismerni, akkor ahhoz napi 1 köszönés kevés lesz), mostmár igazán tovább léphetnének. Pl.elhívod egy kávéra, vagy mit tudom én.
2020. júl. 24. 21:38
17/23 A kérdező kommentje:
Na meg is van az eredmény! Köszi mindenkinek aki írt eddig! A 16-os jár a legközelebb az igazsághoz. Megkérdeztem a barátnőjét, szóba elegyedtem vele cigizés közben a ház előtt. Viccesre vettem a dolgot, jót nevetett a csajszi ahogy előadtam a problémát. Valóban az van, hogy a csaj azt gondolja akarok tőle valamit, de neki van egy vőlegénynek mondott pasija, így kb kiröhög hogy milyen bénán köszöngetek neki és hiába teszem. Nem is jönnék be, így ezen is nevet, hogy látja rajtam, mennyire próbálok valamit kitalálni, hogy megszólítsam. Állítólag nagyon látszik. Azt mondja, minek köszönjön egy esélytelennek, ő nem barátkozik pasikkal mert minek? Azért szerintem elég bunkóság ez akkor is! Kinek képzeli magát? 100-ból 99 nő ismeri a jómodort és visszaköszön még feleségként is a másik embernek. Úgy látszik mégse olyan jószívű ez a lány, az csak egy póz az Instán.
2020. júl. 24. 22:06
18/23 A kérdező kommentje:
Amúgy már előbb is megkérdezhettem volna a barátnőt, csak most bátorodtam fel hogy kiírtam a kérdést és írtatok.
2020. júl. 24. 22:12
19/23 anonim válasza:
Ja elég bunkó egy nőci
2020. júl. 24. 22:17
20/23 anonim válasza:
Azta. Hát ez elég gáz, furcsa is, hogy vőlegénye van, mert hát nos...ez nem kicsit éretlen felfogásra vall. Sebaj, rá se ránts.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!