Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom késlelteni a menstruációm? ( lehet ilyesmit-e ? )
Barátommal jövőhéten megyünk a tengerre és valahogy akörül kell megjöjön a menstruációm is (sajnos már a nyaralást nem tudjuk lemondani sem más dátumra tenni )
Tudnátok e valami tanácsot adni,hogy hogyan késleltethetem a menstruációm? Vagy valaki aki volt hasonló helyzetben mit tett vagy hogyan tudta ezt megakadályozni ?
Olvastam utánna hogy a citromlé nagyban befolyásolja neketek mi a véleményetek vagy csak egy hülyeség?
Lehet. De, mivel nem tudni előre, hogy
a szervezeted hosszú távon hogy fog reagálni az ilyen hormonális beavatkozásokra, később komoly problémákat is okozhat.
Szerintem simán tamponnal be lehet menni. Még a Balatonba is beszoktunk nem hogy az amúgy is tisztább tengerbe.
Magára a késleltetésre nincs ötletem még soha nem hallottam működőképes stratégiát a fogamzásgátló tovább szedésén túl ami neked eleve nem opció.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!