Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfi és nő között lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi és nő között lehet barátság, vagy előbb utóbb úgyis valaki többet akar?

Figyelt kérdés

Adott a munkahelyemen egy nő. Szerintem kb az anyám lehetne korban (tudom h egy nőtől nem illik megkérdezni a korát ezért nem firtattam), házas és van gyereke. Viszont nagyon kózvetlen velem, folyton együtt lógunk, együtt ebédelünk, egyszerre érünk be a munkahelyre és legtöbbször egyszerre végzünk is. Tehát olyan a viszonyunk mint a barátoknak. Én ennél nem is akarok többet, és nem is akarom hogy ez a nő bármi olyat beleképzeljen ami nincs. Kérdés, honnan fogom tudni hogy mi az a határ amit ne lépjek át? Azért vagyok ilyen béna mert nekem általában férfi haverjaim vannak, így fel sem merülhet bennem hasonló aggály, és eddig szentúl hittem hogy férfi és nő között nincs barátság. Viszont ez a nő megfogott a személyiségével, egyszerűen jó vele csak úgy lenni. Ilyenekre gondolok amúgy, hogy nem akarok túl rámenős lenni, tolakodni, stb. De jó lenne vele is ilyen haveros programokat csinálni, elmenni ide oda, beülni valami jó helyre. Csak nem tudom hogy ezt szabad e, vagy ez már túl van azon a bizonyos határon?

Köszi!

2020. júl. 21. 21:46
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

Elmenni ide oda? Na ez amit ne!

A munkahelyen beszéljetek oké de ha külsős programok lesznek ott több is lesz.

2020. júl. 21. 21:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbáld a tudtára adni, hogy ő neked csak barát. Beszélj más nőkről, kérd ki a véleményed nőkkel kapcsolatban és meglátod hogy reagál. Ha normálisan, akkor felőle is barátság, ha kicsit furán, feszülten, akkor lehet ő már többet érez..
2020. júl. 21. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Ott kezdődik, hogy egy anyád korabeli nő munkahelyén nem ismerkedik-itt indul a dolog, ott meg végződik, hogy egy kölyökkel nem megy ebédelgetni, egyrészt nem lenne téma, másrészt minek unja végig? Nem vagytok egy szinten. Itt meg végződik. És akkor még szó sem esett róla hogy házas.
2020. júl. 21. 21:53
 4/4 anonim ***** válasza:

"egy kölyökkel nem megy ebédelgetni"

Dehogynem, ha megragadt azon a szinten ahol a "kölyök" épp tart.

2020. júl. 22. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!