Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet barátság egy 32 éves férfi és egy 18 éves lány között, úgy hogy az egyik fél sem érez többet?
Figyelt kérdés
Én vagyok a lány,és én barátként tekintek rá.2012. júl. 18. 20:34
1/8 anonim válasza:
Igen. Persze meglesz a kacérkodás, az tuti, max magukban, de lehet őszinte barátság!!
2/8 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, nem kell ahhoz szeretned, hogy kötődj hozzá :)
3/8 anonim válasza:
persze, azért inkább az az exrta ha ilyen kislányok gerjednek a 30-asokra. szóval normál körülmények között persze.
4/8 TOMAtm válasza:
lehet,de sztem egy idő után valamelyik fél többet fog érezni.
5/8 anonim válasza:
Szerintem lehet, tapasztalat, de azért egy kis vonzalom is van benne ... még ha nem akarod bevallani, akkor is ! ;)
19/L
6/8 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat :) tényleg jó barátság van köztük...nagyon rendes meg minden...tipikusan amikor tudod h számíthatsz vkire...
2012. júl. 18. 21:10
7/8 anonim válasza:
A férfiak állítólag másképp működnek.
8/8 anonim válasza:
Ha ocsmány vagy, persze. Amúgy meg a lukadra pályázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!