Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek a 197 cm már túl magas egy férfin?
Figyelt kérdés
Nekem inkább a 175 és feletti csajok tetszenek, de ha találkozom egy pl számomra normális, helyes 160 centis csajjal, azt is el tudom fogadni. Nem itt akarok ismerkedni, csak érdekel hogy ez a paraméter mit vált ki. Túl sok-e, vagy sem.2020. júl. 16. 14:05
11/25 anonim válasza:
A férjem 193 cm magas és 174 cm. De ha alacsonyabb lenne, akkor is ugyan úgy szeretném..nekem az a lényeg, hogy ne érezzem úgy magam egy pasi mellett magam, hogy nekem kell őt megvédeni. Ez nem feltétlen a magasságtól függ. Legyen határozott, férfias, stb.
12/25 anonim válasza:
Necces. 156 cm vagyok, lehet, hogy ekkora magasságkülönbség már zavaró lenne a mindennapokban nekem, de nyilván puding próbája az evés, ameddig nem tapasztaltam meg, nem tudhatom 100%-osan. Exem 185 cm magas volt.
13/25 anonim válasza:
Én 170 vagyok. Nekem túl sok, számomra az ideális olyan 180-185 körül, de ha minden más rendben, akkor nem érdekel.
14/25 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Látom elég megosztó a dolog. Jöhetnek még a válaszok.
7. Én pl. járok pár éve edzőterembe, de nehezen izmosodom. A 197 centihez 93 kg vagyok, ami még erősen a szálkás (és nem az az igazi kigyúrt) kategória ehhez a magassághoz. Az érdekes arc nem tudom mit jelent, de pár évig egy fodrászatnak modellkedtem, nem tartom magam csúnyának.
2020. júl. 16. 15:15
15/25 anonim válasza:
Kérdező, mindenkinek úgysem fogsz tudni megfelelni, mert az ízlés szubjektív.
17/25 anonim válasza:
Fèrjem 185 de előtte mindig magas pasit akartam de nagyon fiatalok voltak akik próbálkoztak ilyen magassággal d3 szerintem a nők többsègènek biztosan tetszik
18/25 anonim válasza:
172 vagyok, a férjem 185 de egy régi exem 195. Nem zavart a különbség. Tetszett régen egy nálam alacsonyabb srác is, egyáltalán nem ezen múlik, de ő pl. elutasított, mert túl magas voltam hozzá. Ilyen is van :)
19/25 anonim válasza:
Nekem nem, mert 178 centi vagyok, a barátom 192, de tetszett már 199 centis és 183 centis férfi is. A lényeg az, hogy arányos legyen a teste. A barátom húgai magasabbak nálam, 184 körül vannak, ők például folyton azt nézik tinderezés közben, hogy minél magasabb legyen a férfi. Szóval a magas lányoknál kifejezetten előny.
20/25 anonim válasza:
Egy ferfi sohasem lehet eleg magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!