Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok mi a véleményetek egy 185 cm magas szőkés barna hajú kékes zöld szemű srácrol?(60kg)?Be jönne nektek?
Figyelt kérdés
2020. júl. 1. 21:27
A kérdező szavazást indított:
Tetszik
Nem tetszik
Van annyi pia
24 szavazat
2/15 anonim válasza:
185 cm, 60 kiló???’veréb. Nem jönne be. 80-85 kiló már férfiasabb
3/15 anonim válasza:
60kg hol férfi 185 cm-hez? Max. nyeszlett gyerek. Egyél több nokedlit meg gyúrj rá :)
4/15 anonim válasza:
En a tetszikre mondtam, de nyilvan mivel nem latom az arcod, lehet, hogy eloben bunrondanak gondolnalak. De amugy a magassag / kilo arannyal nincs bajom es az egyebekkel sem, amiket irtal.
5/15 anonim válasza:
185centihez nagyon vékony az a 60kg ugyhogy nem tetszene.
6/15 anonim válasza:
Én 181 centihez vagyok 73 kg és vékony vagyok.
7/15 anonim válasza:
Én is 185 vagyok, és még vékonyabb, de rohadtul nem vagyok sem nyeszlett, és a nők is kifejezetten "férfinak" gondolnak, méghozzá rohadt jó nők. A férfiasság kérdése nem KG-ban mérendő, hanem jellemben és megjelenésben.
8/15 anonim válasza:
Kedves kilences, a kg és a megjelenés szorosan összefügg.
9/15 anonim válasza:
Nem jönnek be a sovány emberek...
10/15 anonim válasza:
160centis nő vagyok,58 kg és nem vagyok kövér, de még csak husi sem.
Nagyon kevés az a 60kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!