Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket mennyire "zavar",ha egy fiú 2 méter magas?
Ha mellé jól nézel ki és nem aránytalanul vagy magas, akkor tökéletes
19/L
Szia! Én 198 cm magas férfi vagyok. Alapból elég vékony alkatú voltam, de mióta edzeni járok pár éve, azóta feljött vagy +20 kg súly és már jó formában vagyok. (De még mindig nem vagyok 100 kiló.)
Én is sokat izgultam régen azon, hogy biztos túl magas vagyok a legeslegtöbb nőnek, meg hogy a legtöbb nő számára az ideális férfi magasság az inkább olyan 185-190 cm. De ezeken túl kell lépni, mert egyrészt a magasságodon úgy sem tudsz változtatni, másrészt ez a magasság is még bőven elég nőnek bejön. Kis megfigyelés, hogy azt veszem észre a magas nőknek nem szoktam annyira tetszeni, mint az alacsonyaknak. Illetve nem csak a magasság az egyetlen dolog, még a külsőben sem. Ahogy írtam érdemes mellette sportolni. Ha nem versenyszerűen kezdesz valamibe, akkor a testépítést ajánlom a legelején, mert annak a legláthatóbb az eredménye a legrövidebb idő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!