Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket mennyire "zavar",ha egy fiú 2 méter magas?
Figyelt kérdés
2020. máj. 29. 12:11
11/16 anonim válasza:
Engem nem zavarna, mivel 178 centi vagyok nőként. Az más kérdés, ha te is, mint a többi magas férfi, a 160 centi körüli nőkkel akarsz csak kezdeni.
12/16 anonim válasza:
Én csak 190 cm vagyok, de már több nő mondta, hogy ez túl magas nekik. 😬
13/16 anonim válasza:
Zavarónak zavaró. (Volt egyszer egy 194 cm magas osztálytársam. A hónaljáig értem...)
De nem kizáró ok.
14/16 anonim válasza:
Én nagyon imádom a magas srácokat, 177 cm magas lány vagyok. A barátom körülbelül 2 m.
15/16 anonim válasza:
Én 184 cm vagyok, úgyhogy mondhatnám azt is, hogy nem zavar, de életem legjobb tapasztalata a férjem, aki +3 centivel magasabb nálam és annyira "kényelmes". :) Azaz tökéletes az ölelés élmény, nyújtózás nélkül érinthetem az arcom az övéhez stb. Szerintem sok ilyen kis apró pluszról maradnék le egy fél fejjel magasabb párral.
16/16 anonim válasza:
Engem nagyon izgat, de pont akkor, ha jo nyakiglab. Izmos, de vekony. Kimondottan szeretem. Nem macso, inkabb cuki, szupermodell es szuperhos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!