Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mit tenne először? Mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit tenne először? Mikor kéne lépni?

Figyelt kérdés

Van egy lány barátom akinek gyönyörű arca van, tényleg nagyon szép úgy is hogy nem hord sminket.

Viszont nekem a vékony lányok tetszenek, ő meg kicsit el van hízva (nem nagyon, olyan 60kg és 160 centi körül van)

Múltkor beszéltünk róla hogy szeretne eljárni edzeni vagy futni kicsit majd valamikor, de ez még kicsit sem biztos mert elég sok dolga van.

Hívjam el már most randizni és reménykedjek hogy tényleg el fog járni majd, vagy várjam meg míg tényleg csinál majd valamit és már kicsit szebb az alakja?

Szerintem én bejövök neki, ezzel nem lehet baj

Csak nehogy lecsapjanak rá előttem

2020. júl. 13. 09:05
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Nem szeretnél te igazán vele lenni.
2020. júl. 13. 09:10
 2/7 anonim ***** válasza:
39%

Én járnék vele szerintem. Annyira nem sok az a 60kg-m.

Meg ha már együtt vagytok finoman vezethetsz rá vagy mondhatod hogy nincs e kedve veled elmenni futni.

De amúgy valószínű, hogy magától nem fogja magát rávenni mert nem könnyű dolog :P

Ha csak emiatt nem akarsz vele inkább semmit akkor hagyd. Úgyis lesz sok szép arcú lány még. Persze megértem mit érzel. Egy ilyen könnyű lehetőséget elhalassz e vagy sem :C

Ha tudnád szeretni akkor ne tedd.

2020. júl. 13. 09:18
 3/7 anonim ***** válasza:
80%

*Szerintem én bejövök neki, ezzel nem lehet baj

Jó is önbizalom, de azért ekkora nem kéne:DD

Az őszinte ember minden normális embernél bizalmat szül. Tehát amit itt írtál azt neki nyugodtan mond meg szemtől-szemben. Aztán kiderül, hogy egy üres fejű libához van szerencséd, vagy egy értelmes nőhöz, aki tisztában van a dolgokkal, csak nem tudja, hogy induljon el a változás felé.

2020. júl. 13. 09:41
 4/7 anonim ***** válasza:
58%

Ilyesmi az alakja a lánynak igaz kérdező:

[link]

Én annyit mondok: a türelem aranyatér-a te esetedben végképp.Mert ez íigy is csinos, pár kg-val meg a többit a képzeletedre bízom.

2020. júl. 13. 09:54
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
*aranyat ér
2020. júl. 13. 09:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Itt mindenki fullos nőkre gondol? Itt a nyár, nézzetek már szét a strandokon könyörgöm! Siralmas a helyzet a női fronton is, bár ízlések és pofonok.
2020. júl. 13. 12:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Tedd le a foglalot es jegyezd elo.
2020. júl. 13. 13:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!