Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feminista nőknek milyen férfiak jönnek be?
Nem az ilyen irányítható típusú, nyuszis papucsban van otthon rózsaszín fürdőköpenyben, hobbiként meg gyümölcstornát süt?
Teljesen lecsupaszítva, lehet, még festi is magát.
Mindezt kappan hangon adja elő, és ha szexre kerül a sor, nőnek kell beöltöznie.
A feminista "férfiak" pontosan azok az alakok, akiknek megszólal a mobiljuk egy sörözés alatt este 10-kor, hogy haza kell menni, mert vár asszony. Na persze nem vacsorával, ugyanis a feminista nő "az egyenlőség nevében, nem lesz a férfi rabszolgája", szóval a nyomorult még annyi kedvességget sem várhat, hogy az asszony összeüt neki egy rántottát. Az ilyen marhákon jókat röhögünk a hátuk mögött, tipikus lúzerek.
A feminizmus egy férfigyűlölő mozgalom, amelyek azt hazudja, hogy egyenlőséget akar, pedig a kulisszák mögött a célja egyértelműen az, hogy átvegye a vezetést, és visszavágjon az egyéni, és múltbeli sérelmekért.
A Feminista férfiak.
Nem értem, miért függne össze a feminizmus azzal, hogy valakinek a feminin, akaratgyenge férfiak jönnek be :D Én kifejezetten a pasis, karakán csávókat bírom. De van olyan feminista barátnőm, akinek meg inkább a kevésbé fickós pasik jönnek be.
Hihetetlen, de a feministák nem egy kollektív csoport, mindegyiknek más tetszik :D
-Nem hisz a tradicionális nemi szerepekben (hiszen már elavultak, amióta a nők is teljes állásban dolgoznak)
-Nem gondolja azt, hogy a nő feladata a háztartás és a gyereknevelés, hanem ő is kérés nélkül megcsinálja ezen munkák kb felét.
-Nem akar erőt demonstrálni, macsóskodni. Nem üt meg, nem ordít rá a nőre.
Nekem ennyit jelent. Semmi különös, csak épeszű embereknél a minimum: egyenlő félként kezel a kapcsolatban.
Amiket leírtál, azokat valószínűleg te is csak viccből gondoltad. :D
"en turbofeministakent azt szeretem, ha a ferfi a tarsam tud lenni,"
>Magyarul, legyen a csicskád, hogy bármikor bele tudd üríteni a lelki szemetet.
tamogat, hisz bennem,"
>Vagyis mondjon megnyugtató hazugságokat
"nem nyom le hazimunkaval (sem)"
>Az már igaz. A nagy feminizmusodban anyád még arra sem tanított meg, hogy egy bundás kenyeret hogyansüss meg a férjednek, ha az fáradtan jön haza.
"es elfogadja, hogy az eletem/testem/vagyaim az enyemek."
>Vagyis nem tűröd a másként gondolkodást.
"ennek ellenere elegge noies vagyok,"kulsoleg es belsoleg is,"
>vagyis hisztis
"es a ferfias ferfiakat kedvelem, de tudom, hogy a noiesseg-ferfiassag (a biologiai valosagon kivul persze) tarsadalmi kitalacio"
Nem társadalmi kitaláció, hanem evolúciós pszichológiai jelenség
"A Feminista férfiak."
Feminista férfiak csak a b_zik között léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!