Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, ha vonzódom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, ha vonzódom valakihez, akihez nem lenne szabad a korkülönbség miatt?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki váratlanul berobbant az életembe, mindenféle előzmény nélkül került a látókörömbe. Egyszer-kétszer összefutottunk már egy bizonyos helyen, és váltottunk néhány szót. Ő is érdeklődő volt, kérdezgetett, és ha én kérdeztem, nem tőmondatokban válaszolt. És mivel nem vagyok vak, nyilván észrevettem a külsejét is. Kedves, mosolygós lány, csak a korkülönbséggel van baj. Ő 20 körül van, én 35 vagyok, jóllehet rendszerint legalább egy tízessel fiatalabbnak gondolnak az emberek. Szóval igen, ki lehet találni a sztori lányegét, ő elkezdett tetszeni nekem, hiába tudom, hogy ez így nem oké. A problémám az, hogy nem tudom, hogyan tartsam meg tőle a távolságot, ha egyszer vonzónak találom őt. Valószínűleg még össze fogunk futni azon a bizonyos helyen, ezért fizikailag nem tudom őt elkerülni. A legszívesebben őszintén elmondanám neki, hogy vonzónak tartom őt, de a korom miatt valahogyan távolságot kell tartanom tőle. Úgy érzem, meg fog fojtani ez a helyzet, ha nem beszélhetek róla, viszont azt sem tudom, elmondhatom-e. Ha esetleg ő is érdeklődne irántam, akkor aljasság lenne pl. abban a hitben hagyni őt, hogy fiatalabb vagyok, mint valójában. Ti mit tennétek a helyemben? Erkölcscsőszök, kötekedők kíméljenek, értelmes válaszokat szeretnék kapni.

2020. júl. 7. 20:31
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Életem egyik legjobb döntése volt, hogy lefeküdtem 20 évesen egy 40-es férfivel. A tapasztalata , a szavai ,hatalmas önbizalmat adott. Lényegében azóta tudom, milyen az orgazmus.
2020. júl. 27. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!