Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, ha vonzódom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, ha vonzódom valakihez, akihez nem lenne szabad a korkülönbség miatt?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki váratlanul berobbant az életembe, mindenféle előzmény nélkül került a látókörömbe. Egyszer-kétszer összefutottunk már egy bizonyos helyen, és váltottunk néhány szót. Ő is érdeklődő volt, kérdezgetett, és ha én kérdeztem, nem tőmondatokban válaszolt. És mivel nem vagyok vak, nyilván észrevettem a külsejét is. Kedves, mosolygós lány, csak a korkülönbséggel van baj. Ő 20 körül van, én 35 vagyok, jóllehet rendszerint legalább egy tízessel fiatalabbnak gondolnak az emberek. Szóval igen, ki lehet találni a sztori lányegét, ő elkezdett tetszeni nekem, hiába tudom, hogy ez így nem oké. A problémám az, hogy nem tudom, hogyan tartsam meg tőle a távolságot, ha egyszer vonzónak találom őt. Valószínűleg még össze fogunk futni azon a bizonyos helyen, ezért fizikailag nem tudom őt elkerülni. A legszívesebben őszintén elmondanám neki, hogy vonzónak tartom őt, de a korom miatt valahogyan távolságot kell tartanom tőle. Úgy érzem, meg fog fojtani ez a helyzet, ha nem beszélhetek róla, viszont azt sem tudom, elmondhatom-e. Ha esetleg ő is érdeklődne irántam, akkor aljasság lenne pl. abban a hitben hagyni őt, hogy fiatalabb vagyok, mint valójában. Ti mit tennétek a helyemben? Erkölcscsőszök, kötekedők kíméljenek, értelmes válaszokat szeretnék kapni.

2020. júl. 7. 20:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Elmondod neki a korodat. Ha részéről is OK, akkor minden rendben.
2020. júl. 7. 20:37
 2/21 anonim ***** válasza:
79%
Ez nem sok
2020. júl. 7. 20:39
 3/21 anonim ***** válasza:
86%
Nekem 18 évesen volt egy 30 éves párom. Fiatalos kinézetű volt, nem nézett ki annyinak, mint amennyinek vallotta magát. 1 évig voltunk együtt, utána szakítottunk. Nem, nem a korkülönbség miatt. Amúgy utólag úgy érzem, hogy hirtelen fellángolás volt az egész. A kérdésedre válaszolva, ha összefuttok, szerintem nyugodtan beszélj vele őszintén, hogyan érzel iránta. A korodat ne titkold, mert előbb utóbb ha nem tőled, akkor mástól simán megtudhatja, akár véletlenül is. Beszélj vele, aztán majd meglátjátok hogyan alakulnak a dolgok. Sok olyan párt ismerek, akiknél legalább ennyi a korkülönbség és nagyon jól megvannak egymással.
2020. júl. 7. 20:42
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Mond el a korod. Ha tényleg bejössz neki úgysem fogja érdekelni. Ha meg bekamuzod hogy 25 vagy es kesobb kiderül na akkor esélytelen hogy esetleg barmi komoly legyen belőle.
2020. júl. 7. 20:43
 5/21 A kérdező kommentje:
#1: Na jó, de akkor mondjam meg neki, hogy "tetszel nekem, de egyébként 35 vagyok"? Én nagyjából tudom az ő életkorát, mert elmondta, hogy mikor kezdte az egyetemet, így még olyan formában sem tudom felvezetni a dolgot, hogy megkérdezem, ő hány éves, hogy aztán ő visszakérdezhessen. Egyébként ártatlanul bájos típusnak tűnik, és szerintem bizonyos szinten érdekelhetem, mert egyszer könyvek voltak nálam, és kérdezte, hogy mit olvasok, aztán utána kérdezte, hogy akkor X szakra járok-e egyetemre, és mondtam, hogy nem, hanem ez és ez a foglalkozásom. Ha fiatalabb lennék, akkor simán elhívnám őt randira, de így nem igazán tartanám erkölcsös megoldásnak, hiába vonz.
2020. júl. 7. 20:48
 6/21 A kérdező kommentje:
#3, 4: Nem szoktam hazudni, legfeljebb jót derülök, ha fiatalabbnak gondolnak, aztán leesik az álluk a csodálkozástól. Olyat sose tennék, hogy pl. 25-nek mondom magam, csak azért, hogy megkaparinthassak valakit. Na meg előbb-utóbb úgyis kiderülne, és senkinek sem akarok lelki törést okozni azzal, hogy kiderül, hazudtam neki.
2020. júl. 7. 20:53
 7/21 anonim válasza:
100%

Beszélgessetek, ha úgy alakul, hívd el valahova, építsd a kapcsolatot, és ha úgy adódik, hogy szóba kerül a korod, mond el az igazat. Nem kell a képébe vágnod. Hisz, amit hisz, nem hazudtál neki, de ha szóba kerül, ne hallgasd el. Ha neki ez sok, akkor ez van, próbálj megértő lenni és továbblépni. De könnyen lehet, hogy nem fogja zavarni, mert kedvel annyira téged, akkor meg lehet valami komolyabb is köztetek, majd alakul.

Nekem egy jóval idősebb férfi tetszik nagyon, én is neki, de nálunk egyértelmű a korkülönbség mindkettőnk részéről, ezért nem lép egyikünk sem, csak "barátok" próbálunk lenni.

22/L

2020. júl. 7. 21:00
 8/21 A kérdező kommentje:
#3: Tudom, nekem is van az ismeretségi körömben olyan, hogy egy 21-22 éves lány van együtt egy kb. 37 éves férfival, csak számomra ez egy kicsit furcsa, és lehet, hogy a lány szülei is leszednék a fejem. Meg hát én már ott tartok, hogy lassan családot kellene alapítanom... Ha logikusan nézem a dolgokat, minden ellene szól, viszont nem tudom őt kiverni a fejemből, és tényleg eszméletlenül elbűvölő, ahogyan mosolyog és nevet.
2020. júl. 7. 21:01
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem is szó szerint úgy, hogy "tetszel nekem, de egyébként 35 vagyok", de mondd el ezeket! Jártam már úgy, hogy le akart pattintani egy lány, mert túl fiatalnak tartott, aztán elmondtam, hogy a látszat csal... Akkor már túl idős lettem. :)

Nem értem ezt az erkölcsös szöveget. Nekem is tetszik egy jóval fiatalabb lány, tudja a koromat (talán ezért nem jutok előrébb), de ha részéről nem gond, akkor én nem fognám vissza magamat.

2020. júl. 7. 21:03
 10/21 anonim ***** válasza:
70%

Ezt komolyan kiírtad 35 évesen???

Te éretlenebb vagy, mint a csaj.

Más ennyi idősen már rakná.

2020. júl. 7. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!