Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, ha vonzódom valakihez, akihez nem lenne szabad a korkülönbség miatt?
Beszélgessetek, ha úgy alakul, hívd el valahova, építsd a kapcsolatot, és ha úgy adódik, hogy szóba kerül a korod, mond el az igazat. Nem kell a képébe vágnod. Hisz, amit hisz, nem hazudtál neki, de ha szóba kerül, ne hallgasd el. Ha neki ez sok, akkor ez van, próbálj megértő lenni és továbblépni. De könnyen lehet, hogy nem fogja zavarni, mert kedvel annyira téged, akkor meg lehet valami komolyabb is köztetek, majd alakul.
Nekem egy jóval idősebb férfi tetszik nagyon, én is neki, de nálunk egyértelmű a korkülönbség mindkettőnk részéről, ezért nem lép egyikünk sem, csak "barátok" próbálunk lenni.
22/L
Ha nem is szó szerint úgy, hogy "tetszel nekem, de egyébként 35 vagyok", de mondd el ezeket! Jártam már úgy, hogy le akart pattintani egy lány, mert túl fiatalnak tartott, aztán elmondtam, hogy a látszat csal... Akkor már túl idős lettem. :)
Nem értem ezt az erkölcsös szöveget. Nekem is tetszik egy jóval fiatalabb lány, tudja a koromat (talán ezért nem jutok előrébb), de ha részéről nem gond, akkor én nem fognám vissza magamat.
Ezt komolyan kiírtad 35 évesen???
Te éretlenebb vagy, mint a csaj.
Más ennyi idősen már rakná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!