Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, ha vonzódom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, ha vonzódom valakihez, akihez nem lenne szabad a korkülönbség miatt?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki váratlanul berobbant az életembe, mindenféle előzmény nélkül került a látókörömbe. Egyszer-kétszer összefutottunk már egy bizonyos helyen, és váltottunk néhány szót. Ő is érdeklődő volt, kérdezgetett, és ha én kérdeztem, nem tőmondatokban válaszolt. És mivel nem vagyok vak, nyilván észrevettem a külsejét is. Kedves, mosolygós lány, csak a korkülönbséggel van baj. Ő 20 körül van, én 35 vagyok, jóllehet rendszerint legalább egy tízessel fiatalabbnak gondolnak az emberek. Szóval igen, ki lehet találni a sztori lányegét, ő elkezdett tetszeni nekem, hiába tudom, hogy ez így nem oké. A problémám az, hogy nem tudom, hogyan tartsam meg tőle a távolságot, ha egyszer vonzónak találom őt. Valószínűleg még össze fogunk futni azon a bizonyos helyen, ezért fizikailag nem tudom őt elkerülni. A legszívesebben őszintén elmondanám neki, hogy vonzónak tartom őt, de a korom miatt valahogyan távolságot kell tartanom tőle. Úgy érzem, meg fog fojtani ez a helyzet, ha nem beszélhetek róla, viszont azt sem tudom, elmondhatom-e. Ha esetleg ő is érdeklődne irántam, akkor aljasság lenne pl. abban a hitben hagyni őt, hogy fiatalabb vagyok, mint valójában. Ti mit tennétek a helyemben? Erkölcscsőszök, kötekedők kíméljenek, értelmes válaszokat szeretnék kapni.

2020. júl. 7. 20:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
11%

Nem tudom,de nem lehetsz túl komoly férfi ,ha egy 20 éves kislány érdekel 35 éves létedre.Neked már házasság,baba stb kellene ennyi idősen ,már ha szeretnél családot. Ezzel a lánnyal gondolom jó pár év múlva jöhetne ez szóba...

De te dolgod,döntsd el,hogy kell-e ez neked :) csak tényleg nem sok jót árul el rólad ez,hogy ilyen korodban inkább visszafele kacsintgatsz mintsem hozzádillő partnert keresnél..

az én barátom 29,de össze nem jönne 25 vagy annál fiatalabb csajjal ,mert szerinte túl éretlen még egy ilyen lány és mit kezdene vele. Ő már dolgozik,családot akar. És igaza is van én sem jönnék össze már egyetemistával,teljesen más életszakasz.

2020. júl. 7. 21:17
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha nem kérdezi, akkor minek mondanád el? Majd később, ráér.
2020. júl. 7. 21:20
 13/21 A kérdező kommentje:
#11: Köszönöm a szakvéleményt, szeretem, ha teljesen ismeretlenül állítják ki rólam a diagnózist. Ha össze akartam volna jönni vele, már nyomulhattam volna, és nem tettem volna fel a kérdésemet. Nyilván nekem is az a problémám, hogy mihez kezdjek ezzel az egésszel, ha hajlandó lettél volna figyelmesen elolvasni a kérdésem alatti kifejtést, valószínűleg neked is kiszúrta volna a szemed. Az pedig, hogy kihez kezdünk el vonzódni, sajnos vagy nem sajnos, de nem irányítható. Én is szeretném, ha egyszerűbb lenne az élet, de azt hiába mondom magamnak, hogy ő még csak 20, ha közben meg pl. elvarázsol a mosolya. Ráadásul még azt sem tudom megtenni, hogy kerülöm őt, mint amikor pl. szándékosan másik boltba mész vásárolni, hogy ne lásd az adott embert.
2020. júl. 7. 21:25
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
3# vagyok. Igen ez is benne van a pakliban, hogy a lány szülei nem nézik jó szemmel a dolgot, pont azért amiket leírtál. De mindig vannak kivételek. Van olyan szülő akinek nem feltétlen szúrja a szemét a nagyobb korkülönbség, csak az a lényeg, hogy a gyereke boldog legyen és jól érezze magát a kapcsolatban. Amúgy arra nem gondoltál, hogy esetleg nálad is ez egy fellángolás?
2020. júl. 7. 21:49
 15/21 A kérdező kommentje:
#14: Nyilván vannak kivételek, csak azért a legtöbb szülő nyilván nem örül ennek, és szerintem a társadalom nagy része is elítéli, mert mi az, hogy egy 30-as faszi egy 20 éves lányt prütyköl, mi az, hogy nem talál magának korabeli nőt. És igen, ott van a családalapítás dolog is, nyilván nem mondhatnám neki, hogy mondjon le a jövőjéről, mert nekem család kell. Hogy fellángolás-e, azt nem tudom, én sajnos olyan típus vagyok, hogy ha valaki szimpatikus, akkor egy idő után elkezdek kötődni, és most ezt próbálom elkerülni. Szóval az lenne a lényeg, hogy ne vesszek el ebben az egészben, elejét kellene vennem annak, hogy mélyebb érzelmek alakuljanak ki.
2020. júl. 7. 21:58
 16/21 anonim ***** válasza:
78%
Ez még nem annyira nagy korkülönbség, ez még belefér.
2020. júl. 7. 22:01
 17/21 anonim ***** válasza:
82%
Azért ítéli el a társadalom az olyan kapcsolatokat, ahol nagyobb a korkülönbség, mert nem ez a "megszokott" és sokan idegenkednek tőke,mert azt hiszik, hogy jajj, biztos csak kihasználja a másikat, mert fiatal és naiv. Persze van ez a kategória is, de nem szabad ezt mindegyik kapcsolatra ráhúzni. Családot alapítani valószínűleg még nem akar, az tényleg korai lenne, ezzel számolni kell. Én még nagyon max azt tudom tanácsolni, ha nem akarsz kötődni hozzá, akkor ha tudod kerüld az olyan helyeket, ahol tuti összefutnátok. Sajnos jobb ötletem nincs :(
2020. júl. 7. 22:12
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki azt és úgy szeret akit akar, jogotok van hozzá, hogy szeressétek egymást, ha zavarná a dolog lerázna és azt észrevetted volna
2020. júl. 8. 18:03
 19/21 A kérdező kommentje:
#18: Még nem sokszor és nem hosszú ideig beszélgettünk, szóval ez nem szerelem. Annyit biztosan tudok, hogy szimpatikus, és hogy bejön nekem, és ha kérdezgetett engem, akkor feltételezem, hogy érdekelhetem őt. De ez még tényleg csak minimális tapasztalat.
2020. júl. 8. 18:10
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, én 21 éves vagyok, és 30 alatti pasival még egy randiig sem jutottam, nem direkt, így alakult. Mondhatják rám, hogy apakomplexus meg társai, címkéket aggatni a másikra mindig lehet és nagyon könnyű, de nem kell ezzel foglalkozni. A saját boldogságunk legyen már fontosabb annál, minthogy idegen emberek mit gondolnak. Nekem a szüleim közt is több, mint 15 év van, úgyhogy elfogadják, ilyen is van. Apám mondja is, hogy neki az számít, hogy boldog legyek és, hogy szeressen a párom, nem a kora. Szerintem ez egy abszolút jó hozzáállás. A másik pedig, hogy mikor kéne házasodni meg gyereket vállalni...nincs olyan, hogy "kell", ha csak 5 év múlva teszed, akkor sincs semmi, ha meg a lány korát nézzük, akár addigra neki is aktuális lehet. Persze ha akar egyáltalán, de ezeket nem fogod anélkül megtud hogy megismernéd, ahogy azt sem, hogy egyáltalán olyan-e, amilyennek gondolod, hogy belé tudnál-e szeretni. Én azt mondom, hogy inkább próbáld meg és kiderül, először ezek, aztán esetleg az, hogy működne-e, minthogy elszalasztod, aztán marad a mi lett volna ha...mert annál kevés rosszabb kimenetel van, tovább se lehet belőle lépni, mert valójában nincs lezárva. Úgyhogy hajrá, ez a korkülönbség még nem a világ, meg nem is kell ezen annyit agyalni, vannak fontosabb dolgok is: szimpátia, vonzalom, hasonló értékrend, közös érdeklődés, stb., ha ez megvan, a többi ráér utána.
2020. júl. 13. 01:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!