Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nők is egyre kevésbé toleránsak, ahogy telik az idő?
Furán fogalmaztam meg a kérdést, de most leírom alaposabban a dolgokat.
Amikor tetszik valaki, van párom, érte mindent megtennék, hatalmas a vonzalom, vele tervezek.
Viszont rengeteg "a tipikus férfi"-vel sikerült már összefutnom, akik a dugnak egyet majd mennek kategória (persze sose mentem bele ilyesmibe). Volt már igazán megalázó kapcsolatom, általában mindig a rossz fiúk akadnak rám, persze a testem miatt. Gondolom a sok beszólást, füttyögést nem kell magyarázni senkinek, mert a nők nagyrésze szintúgy átéli. Ahogy azt is, hogy hiába nyújtom a kisujjam, mindig az egész karom kell, nem tudok barátkozni az ellenkező nemmel anélkül, hogy ne akarnának többet.
Ha kedves vagyok jönnek a félreértések, hogy úgytűnt mintha én is akarnám, pedig csak szimpla emberként viselkedek mindenkivel. Az öltözködésem nem a legvisszafogottabb de nem mondanám durvának, azt is megkapom, hogy a férfiak miatt veszek fel ezt meg azt. Beszélgetés közben ha leírok magamról valamit, vagy ezt vagy azt csináltam,jön a pasitól, hogy pl ez a férfiaknak nem tetszik, nem jó. Holott qrvára nem minden arról szól, hogy nekik megfeleljek. Tehát legyek ilyen, legyek olyan, ami nekik tetszik, az le van 💩-va én mit akarok.De sajnos már mielőtt az utcára egyátalán kimennék, azon jár az eszem, hogy vajon most mivel fogok kitűnni amivel megint észrevesznek, jönnek a perverz beszólások a kitudja hány éves, nős és családos férfiaktól, már előre rosszul vagyok. Mindenki egy tárgyként tekint rám. Hozzátartozik, hogy kiskorom óta (5-6) folyamatosan ért valami szexuális "zaklatás", persze akkor még nem fogtam fel mi az. Szexuálisan elég aktív vagyok egyébként, és nagyon szeretem is, viszont egyre kevesebb férfinak adok esélyt bármire is, már írásban is inkább leépítem őket egy rossz szó után, ha nem felel meg az általam felállított dolgoknak. 16 éves koromtól ( szüzesség elvesztése) folyamatosan vevő voltam a csipkelődésre, beszólásokra, az erotikus csevegésekre, de ma már szánalmasnak tartom, hogy a férfiak 80%-a mindent bevet annak érdekében, hogy akár 1 alkalomra megkapjon egy nőt. Aki ezzel kezd nálam, annak megy a tiltás, plusz soha többet nem beszélünk. Aztán az már tényleg a legalja, hogy gyakorin még kép meg minden nélkül barátnőnek kérik az embert, mindegy csak lyuk legyen rajta. Ha férfi főnököm van, az is mindig kivételezik velem, emiatt persze nem kedvelnek a többiek mert nagyon feltűnően kedvenc vagyok, ha ugyanúgy csinálok mindent mint mások,akkor is. Régen nagyon magasztaltam a férfiakat, most már sokszor kiábrándít, hogy az ösztöneik után mennek mindig.
Még egészen pár hónappal ezelőttig ha az utcán odajöttek, tök szívesen elbeszélgettem velük, manapság már inkább szó nélkül továbbmegyek, aztán persze jön a "prűd pitsa". De nem tehetek róla, már tényleg a szőr feláll a hátamon ettől a sok bohóckodástól. A legjobb pedig, hogy ha van barátom de közben más is érdeklődik, még én vagyok a sz*r ember, hogy nem mentem vele randira. Nagyon remélem, hogy nem mindegyik pasi ilyen, és csak a rosszabbik kategóriával futottam eddig össze.
A fogdosás mondjuk tényleg zéró toleranciás, de a többire szerintem ne "feszülj rá" ennyire. Főleg, hogy van párod. Örülj neki és a szuper adottságaidnak.
Én csúnya nő vagyok, nulla kisugárzással. Tudod, milyen sz*r? Sokkal inkább, mint amiket említesz. A többi nő ugyan nem irigykedik meg semmi ilyesmi, helyette inkább lenéz, kiröhög a hátam mögött. A férfiak túlnyomó többsége egyszerűen átnéz rajtam. Semleges, nemtelen élőlény vagyok számukra. Aki nem néz levegőnek, azt taszítom, egy szánalmas kripli vagyok a számára, akivel ha nem muszáj, egy légtérben sem tartózkodik, akit köszönésre sem méltat, csak fanyalog, undorodik. És persze van az a 20-30 évvel idősebb, iskolázatlan, láncdohányos és alkoholista, többnyire kisebbségi köz- és segédmunkás réteg, akiknek még az ilyen bányarémek is "életük szerelmei".
Szívesen cserélnék tehát veled. 😔
25, rajtad meg csak nevetek.😅 tipik gyk válaszadó vagy.
Tudod mit? Csak neked, dicsekszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!