Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más nők is egyre kevésbé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nők is egyre kevésbé toleránsak, ahogy telik az idő?

Figyelt kérdés

Furán fogalmaztam meg a kérdést, de most leírom alaposabban a dolgokat.

Amikor tetszik valaki, van párom, érte mindent megtennék, hatalmas a vonzalom, vele tervezek.

Viszont rengeteg "a tipikus férfi"-vel sikerült már összefutnom, akik a dugnak egyet majd mennek kategória (persze sose mentem bele ilyesmibe). Volt már igazán megalázó kapcsolatom, általában mindig a rossz fiúk akadnak rám, persze a testem miatt. Gondolom a sok beszólást, füttyögést nem kell magyarázni senkinek, mert a nők nagyrésze szintúgy átéli. Ahogy azt is, hogy hiába nyújtom a kisujjam, mindig az egész karom kell, nem tudok barátkozni az ellenkező nemmel anélkül, hogy ne akarnának többet.

Ha kedves vagyok jönnek a félreértések, hogy úgytűnt mintha én is akarnám, pedig csak szimpla emberként viselkedek mindenkivel. Az öltözködésem nem a legvisszafogottabb de nem mondanám durvának, azt is megkapom, hogy a férfiak miatt veszek fel ezt meg azt. Beszélgetés közben ha leírok magamról valamit, vagy ezt vagy azt csináltam,jön a pasitól, hogy pl ez a férfiaknak nem tetszik, nem jó. Holott qrvára nem minden arról szól, hogy nekik megfeleljek. Tehát legyek ilyen, legyek olyan, ami nekik tetszik, az le van 💩-va én mit akarok.De sajnos már mielőtt az utcára egyátalán kimennék, azon jár az eszem, hogy vajon most mivel fogok kitűnni amivel megint észrevesznek, jönnek a perverz beszólások a kitudja hány éves, nős és családos férfiaktól, már előre rosszul vagyok. Mindenki egy tárgyként tekint rám. Hozzátartozik, hogy kiskorom óta (5-6) folyamatosan ért valami szexuális "zaklatás", persze akkor még nem fogtam fel mi az. Szexuálisan elég aktív vagyok egyébként, és nagyon szeretem is, viszont egyre kevesebb férfinak adok esélyt bármire is, már írásban is inkább leépítem őket egy rossz szó után, ha nem felel meg az általam felállított dolgoknak. 16 éves koromtól ( szüzesség elvesztése) folyamatosan vevő voltam a csipkelődésre, beszólásokra, az erotikus csevegésekre, de ma már szánalmasnak tartom, hogy a férfiak 80%-a mindent bevet annak érdekében, hogy akár 1 alkalomra megkapjon egy nőt. Aki ezzel kezd nálam, annak megy a tiltás, plusz soha többet nem beszélünk. Aztán az már tényleg a legalja, hogy gyakorin még kép meg minden nélkül barátnőnek kérik az embert, mindegy csak lyuk legyen rajta. Ha férfi főnököm van, az is mindig kivételezik velem, emiatt persze nem kedvelnek a többiek mert nagyon feltűnően kedvenc vagyok, ha ugyanúgy csinálok mindent mint mások,akkor is. Régen nagyon magasztaltam a férfiakat, most már sokszor kiábrándít, hogy az ösztöneik után mennek mindig.

Még egészen pár hónappal ezelőttig ha az utcán odajöttek, tök szívesen elbeszélgettem velük, manapság már inkább szó nélkül továbbmegyek, aztán persze jön a "prűd pitsa". De nem tehetek róla, már tényleg a szőr feláll a hátamon ettől a sok bohóckodástól. A legjobb pedig, hogy ha van barátom de közben más is érdeklődik, még én vagyok a sz*r ember, hogy nem mentem vele randira. Nagyon remélem, hogy nem mindegyik pasi ilyen, és csak a rosszabbik kategóriával futottam eddig össze.

2020. júl. 5. 16:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
27%

Azt vesztek fel, amit akartok! Ha minirucit mellkidobással, akkor azt, szabadon lehet választani.

Viszont akkor legyen annyi tökösség a nőben, hogy a bunkó beszólásokat (mert az mindig van, volt, lesz) tudja megfelelően kezelni. Ha nem, akkor a probléma a saját készülékében van, mert a másik reakcióját nem tudja befolyásolni.

A világot és a pasik primitív megnyilvánulásait nem a nyavalygás fogja megváltoztatni, a nőnek kell megfelelően kezelni a dolgokat. Ha zavarja, változzon.

2020. júl. 5. 17:12
 12/28 A kérdező kommentje:

8-as az még egy dolog, de amikor közlöd velük, hogy párod van és ezt a választ kapod rá: neki nem kell megtudnia.

Haláli😂

2020. júl. 5. 17:17
 13/28 anonim ***** válasza:
32%

"De szerintem ezt fogadd el, nem véletlen alakultak ki ezek a számok."

Én elfogadom. De, te is fogadd el, hogy ezek a számok nem csak mások hibája, hanem a tied is. Ha, te az általad negatívnak ítélt 80%-ot veszed észre rendszeresen, akkor az neked is köszönhető. Állításod szerint nem vagy rossz nő. Ha valóban nem vagy az és valóban a 20%-ot akarod, már rég megtaláltad volna.

Persze, én is írogathatnám, hogy a nők 80%-a a pénzre megy, a külsőre, az izmokra és hasonló dolgokra. Aztán írhatnám, hogy én milyen jó pasi vagyok, meg nekem más kell. De, nem teszem. Vannak olyan nők, akik tényleg a pénzre és hasonlókra mennek? Hát, persze, miért ne lennének? Ilyen a nők többsége? Nem, dehogyis. Szóval azzal foglalkozom, aki nem ilyen. És valamiért, mindig találtam normális nőt...

"Fogadok, hogy most nagy a szád, de ha meglátsz egy bomba nőt te is meghlyülsz."

Erre nem tudok válaszolni, mert nem tudom, hogy mégis mit értesz ezalatt. Ha látok egy jó nőt, akkor persze, hogy bejön. Pont úgy, ahogy neked egy jó férfi. Ettől még nem változok meg, nem dobom el az agyam és hasonlók. Ha passzolunk, akkor örül a szám, ha pedig nem, akkor lapozok és nem pár "bomba" nő alapján általánosítok.

"Ezen az oldalon mindent rávernek a férfiakra? Akkor miért minden 2.kérdés az,hogy miért nem találok nőt, miért mindnek csak a pénz számít stb. Ugyanúgy általánosítgattok mint a nők.:)"

Az a helyzet, hogy azoknál a kérdéseknél egy csomó férfi konkrétan elmondja magáról, hogy ronda, tehát ugyanúgy magukkal szemben is legalább van önkritikájuk.

Ezzel szemben, nézd már meg, hogy ennél a kérdésnél is mi volt...

- Férfiként 80% az esélye, hogy csúnyagonosz férfi vagyok.

- Férfiként megkattanok, ha látok egy jó nőt.

- Férfiként nem tudok nőkkel barátkozni.

És hol volt az önkritika? Sehol.

"Nekem meg aztán pont van önkritikám, de mivel nem ismersz így erről nem fogsz megbizonyosodni."

Hááát, miután odavágtál ez mögé a mondat mögé egy másokat hibáztató, rám mutogató és sértegetni próbáló, magad jónak beállító monológot, valóban nem fogok erről megbizonyosodni. Mert pont az ellenkezőjét bizonyítottad.

Részemről off. Ezzel csak azt bizonyítottad, amit a #3-as válaszomban írtam: Te nem választ akarsz a kérdésedre, hanem csak egy pozitív megerősítést, hogy te mennyire jó vagy, a pasik meg mennyire nem.

2020. júl. 5. 17:22
 14/28 A kérdező kommentje:
Már találtam a 20%-ból férfit, ő a párom.:) az, hogy te kétségbe vonod mennyire vagyok jó nő, az nem változtat azon, hogy az vagyok. Mindenféle egó nélkül mondom, bár tény, hogy ezek amiket leírtam erősítik azt is. Szerintem ha nem lennék jó, akkor kitudnék menni az utcára anélkül, hogy érne bármiféle olyan amiket fent felsorakoztattam.
2020. júl. 5. 17:26
 15/28 A kérdező kommentje:
Ja és attól még, hogy van egy párom aki normális, attól még abból a 80%-ból bőven betalálnad elhiheted, mert nincs a homlokomra tetoválva hogy párkapcsolatban vagyok. De mint tudjuk, az amúgysem zavarja a férfiakat.
2020. júl. 5. 17:28
 16/28 anonim ***** válasza:
40%

Arra már rájöttem, hogy témákra reagálni felesleges, mert a válaszok egy részére tojsz, a másik részére meg teljesen másról írsz és félreérted. Szóval, csak egy dologgal kapcsolatban kérdeznék még:

"De mint tudjuk, az amúgysem zavarja a férfiakat."

Miért, a nőket kevésbé zavarja? Ha már, ilyen általánosítóan beszélsz.

2020. júl. 5. 17:43
 17/28 anonim ***** válasza:
85%
Van egy nagyon közeli barátnőm, aki dekoratív, szép nő, csinosan,igényesen öltözik, mindig ápolt, kedves. Értelmes,magasan képzett, felelősségteljes, vezető pozícióban dolgozik. Ezen kívül melegszívű, tele van szeretettel, nagyon jó ember. Én nőként is azt mondom, minden adottsága megvan, hogy boldog kapcsolatban éljen. Ehhez képest nagyon nem jön össze neki. Pontosan azt tapasztalja, amit te. Nekem ez nem volt világos, megkérdeztem pár közeli férfi családtagot, barátot általánosságban a témáról és az ő konkrét esetéről is. Tudni kell, hogy ők nem az általad említett "tipikus férfiak" (szerintem amúgy ilyen nincs), tanult, magas érzelmi intelligenciájú, megfelelően szocializált férfiak. Kivétel nélkül azt mondták, nem fogják észrevenni a belső értékeit, amíg úgy néz ki és viselkedik, ahogy. Férfi szemmel közönséges az öltözködése és a viselkedése. Én azt gondoltam, egyszerűen csinos, és kedves. Valóban elég sokat mutató darabokat hord és mindenkivel nagyon közvetlen. A megkérdezett férfiak szerint a normális férfiak, akikre ő vágyik, és akiket megérdemelne a személyisége alapján,nem veszik komolyan. A másik típusú férfiak meg a külseje és a viselkedése alapján mást gondolnak róla, mint amilyen és annak megfelelően kezelik. Hiába érzi ő jól magát úgy, ahogy, ha nem azt az üzenetet közvetíti magáról, amilyen valójában. Elgondolkoztam ezen és arra juottam, hogy volt egy rossz korszakom, amikor alacsony volt az önbizalmam, és hajlamos voltam egy fokkal merészebben öltözni és viselkedni a férfiakkal. Nyilván (mivel fiatal voltam és nem nézek ki rosszul) mindenki meg akart d*gni. Nem értettem a dolgot. Aztán szépen lassan magamra találtam, kialakult a saját stílusom, lenyugodtam. Fényévekkel csinosabban, igényesebben és nőiesebben öltözködöm (több pénzem is van a külsőmre), mégse találnak be ilyenekkel. Tudod miért? Mert magabiztos, boldog házasságban élő nőként azt közvetítem magamról (igen, már azzal, ahogy másokra nézek-ahogy fogalmaztál), hogy nem szabad a pálya. Hiába vagyok csinos, nem vagyok kapható. Tiszteletet adok, elvárom azt és meg is kapom. Férfinak, nőnek egyaránt. Szóval, ha tárgyként kezelnek és beszólnak az utcán és folyton félreértenek, annak oka van. A férfiak pontosan tudják, kivel meddig mehetnek el és addig fognak elmenni. Ha te büszke vagy a testedre és szereted azt megmutatni, hangsúlyozni a megjelenéseddel, akkor vállald fel a következményeit. Igen, a férfiak így működnek. Van, amelyik könnyű prédának tart, és bepróbálkozik, más ugyanezért elkerül (akiket te nem veszel észre). Ezt tudnod kell kezelni, ha azt a döntést hoztad, hogy felvállalod, ilyen vagy. Ahogy a mondás tartja, aki k*rvának áll, ne csodálkozzon, ha megb*sszák. Ha meg van párod, olyan, akit akartál, akkor pláne miért érdekel bármelyik másik férfi mit csinál? Amúgy megjegyzem, az olyan nőknek, akiket nem kezelnek tárgyként, valóban a "homlokukra van tetoválva", hogy van párjuk. A viselkedésük, a kisugárzásuk megmutatja, hogy nem szabad a pálya, akárhogy is vannak felöltözve. Az én stílusom sem egy tömegbe simuló, szürke kisegér, vagy elkelt asszony, és nem a jegygyűrűmön múlik, hogy tiszteletet kapok, mert ez akkor is így volt, mikor még nem voltunk házasok. A nőknek a méltóságukat kellene megtalálni, és megtartani én azt gondolom. A férfiak és a többi nő viselkedése csak azt tükrözi vissza, ami belül van. Amúgy meg az a véleményem, hogy pozitív megerősítésért jöttél, amit nem kaptál meg, bocs.
2020. júl. 5. 20:12
 18/28 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi, hogy leírtad, van is benne valami, de akkor is így viselkednek velem amikor rendesen vagyok felöltözve, tehát nem villantok ki semmit. Azért én sem öltözök úgy, mint egy olcsó qrva, bármennyire is az jött le. Azért foglalkozok azzal amit más férdi csinál a párom mellett, mert nem tartom normálisnak, hogy pl fogdosnak. Efelett nem tudok csak úgy elmenni. Ezen kívül pedig én sem úgy viselkedek mintha szabad lenne a pálya, sőt a régi kedves mosolygósból mára inkább érzéketlen aeckifejezésre váltottam, nehogy bárki is félreértse. Tehát abszolút nem adok okot, talán még arra tudnék gondolni amit többen is mondtak, hogy nagy a szexuális kisugárzásom, amihez nem kell kivágott ruha. De nem tudom. Igazából csak jól esett kiadni magamból ezt az egészet. Utolsó sorodra reagálva, nem várok ezen az oldalon semmi pozitív megerősítést, hiszen mire is kapnék? Arra hogy leírtam itt valamit amiben más ember nem is leher biztos? Hidd el, a mindennapos bókok, bámulások, fogdosás, leszólítás, randirahívás stb.ad elég megerősítést, mégha sokszor kellemetlen is. Tehát én tudom mennyit érek, tisztában vagyok magammal. És azt sem hiszem, hogy a többi nő viselkedése azt tükrözi, hogy mi van belül. Szimplán irigyek, megy a versenyzés a féefiakért, csak kár hogy nem tudják, hogy én nem versenyzek.:D máe majdnem elhittem, hogy boldog feleség vagy, de az utolsó soraid mégiscsak mást sugallnak nekem.
2020. júl. 5. 21:38
 19/28 A kérdező kommentje:
A hibákért "bocs", siettem.
2020. júl. 5. 21:40
 20/28 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy nekem is van egy távoli ismerősöm, mindenki szinte odavan a lányért, pedig rá pont nem jellemző bármi kirívó. Sőt inkább művelt és visszafogott. Mégiscsak szexre kéne a pasiknak, neki meg ebből van elege. Akkor ő rá mi a magyarázat? Szimplán csak annyi, hogy olyan külsővel lett megáldva (ahogy én is) ami feltűnő, ritka, szép. Le merem írni, lehet támadni az egóval, ezt évek alatt építették fel bennem magammal együtt, de attól még igaz. És egy anonim oldalon főleg nem fogok ezért elnézést kérni. Merthogy szerencsére mindennap megkapom. Ha én nem mondom magamra, mondja más. De visszatérve, ő egy nagyon természetes lány csak egyszerűen minden srác megbolondul a közelében.
2020. júl. 5. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!