Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én aztán nem megyek a szomszédba idealizmusért, de érdekes módon nekem nincs felszínes ideálom. Ezzel a kérdéssel már több nőismerősöm és társjelöltem is megizzasztott. (milyen a nőideálod külsőre?)
Tegyük fel, hogy fiatalabb vagyok:
A képen látható hölgy nagyon kedvesnek tűnik, számomra bizalomgerjesztő a mosolya. Amit látni az alakjáról abból nekem csinosnak tűnik. Amennyiben a belső értékek is passzolnának, akkor simán el tudnám képzelni, hogy reggel ébredés után rám mosolyogna az ágyban. (Nem csak 1x :P) :)
De ez megint olyan szubjektív. :)
A körmei borzasztóak s a függöny sem áll jól neki...
Amúgy, rendben, ha valakinek esete így.
Lehet bombázó is csak erotikusabb ruha kell, merész smink, így a csinos kategóriát tölti be jelenleg.
Átlagos, de csinos.
Nekem tetszik.
Ahogy a legtöbben írták, szerintem is szebb az átlagtól, de nem a "top" kategória külsőleg. Ne feledjük, hogy ez egy beállított kép, sminkkel, vagyis ez közel áll a maximumhoz, ami kihozható a lányból.
Egy ún. "bombázó" ilyen körülmények között készült képen bőven a "hűű, b+!" reakciót váltaná ki.
Ha nekem a Tinder ezt a képet dobná ki, akkor nem menne rögtön egyik irányba sem, hanem megnézném a többi képet és a leírást is újra elolvasnám, aztán döntenék.
32F
Célnak megfelel.
Kedves, átlagos csaj.
A testéből kevés látszik
29
Nem vagyok egyedül. A párom hasonló, mint amilyet felvázoltam ideálomnak.
Ezen az oldalon a nők annyit hajtogatják, hogy inkább vannak egyedül, minthogy olyannal legyenek, akihez nem is igazán tudnak vonzódni, de ha a férfi ezt leírja, akkor már az anyámat és milyen szar lesz nekem, hogy nem lehetek feltétlenül kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!