Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk nektek hogy tetszik ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek hogy tetszik ez lány? Csinos vonzó bombázó?

Figyelt kérdés
[link]
2020. jún. 29. 19:19
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
56%
Átlagosan szép, amire az incelek már azt mondják ronda.
2020. jún. 29. 20:09
 22/33 anonim ***** válasza:
82%

Én aztán nem megyek a szomszédba idealizmusért, de érdekes módon nekem nincs felszínes ideálom. Ezzel a kérdéssel már több nőismerősöm és társjelöltem is megizzasztott. (milyen a nőideálod külsőre?)

Tegyük fel, hogy fiatalabb vagyok:

A képen látható hölgy nagyon kedvesnek tűnik, számomra bizalomgerjesztő a mosolya. Amit látni az alakjáról abból nekem csinosnak tűnik. Amennyiben a belső értékek is passzolnának, akkor simán el tudnám képzelni, hogy reggel ébredés után rám mosolyogna az ágyban. (Nem csak 1x :P) :)

De ez megint olyan szubjektív. :)

2020. jún. 29. 20:16
 23/33 anonim ***** válasza:
27%

A körmei borzasztóak s a függöny sem áll jól neki...

Amúgy, rendben, ha valakinek esete így.

Lehet bombázó is csak erotikusabb ruha kell, merész smink, így a csinos kategóriát tölti be jelenleg.

2020. jún. 29. 20:34
 24/33 anonim ***** válasza:
22%
#23: tehát a bombázó = ribis megjelenés? Mindennap tanul valami újat az ember.
2020. jún. 29. 20:51
 25/33 anonim ***** válasza:

Átlagos, de csinos.

Nekem tetszik.

2020. jún. 29. 20:56
 26/33 anonim ***** válasza:
0%

23

Ha neked az, legyen az...

2020. jún. 29. 20:57
 27/33 anonim ***** válasza:
92%

Ahogy a legtöbben írták, szerintem is szebb az átlagtól, de nem a "top" kategória külsőleg. Ne feledjük, hogy ez egy beállított kép, sminkkel, vagyis ez közel áll a maximumhoz, ami kihozható a lányból.

Egy ún. "bombázó" ilyen körülmények között készült képen bőven a "hűű, b+!" reakciót váltaná ki.

Ha nekem a Tinder ezt a képet dobná ki, akkor nem menne rögtön egyik irányba sem, hanem megnézném a többi képet és a leírást is újra elolvasnám, aztán döntenék.

32F

2020. jún. 29. 21:00
 28/33 peca1000 ***** válasza:

Célnak megfelel.

Kedves, átlagos csaj.

A testéből kevés látszik

2020. jún. 29. 22:39
 29/33 anonim ***** válasza:
64%
Olvasva a válaszokat, ti még csodálkoztok, hogy egyedül vagytok? Ilyen szép nő is csak átlagos nektek? Nevetségesen magas elvárásaitok vannak.
2020. jún. 29. 22:43
 30/33 anonim ***** válasza:
41%

29

Nem vagyok egyedül. A párom hasonló, mint amilyet felvázoltam ideálomnak.

Ezen az oldalon a nők annyit hajtogatják, hogy inkább vannak egyedül, minthogy olyannal legyenek, akihez nem is igazán tudnak vonzódni, de ha a férfi ezt leírja, akkor már az anyámat és milyen szar lesz nekem, hogy nem lehetek feltétlenül kapcsolatban.

2020. jún. 29. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!