Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem ez kicsit rosszul esik. Nem kellene magamra vennem?
A párom a munkahelyén nagyon szorgalmas és lelkiismeretes de ha én kérek tőle valamit ami a szakmájához kapcsolódik és emiatt tudna segíteni, akkor vagy megcsinálja vagy nem.
Sokszor segít de van hogy utólag meg azért csak kijön belőle, hogy sokszor kérek tőle segítséget vagy hogy nincs kedve vagy hogy kérjek meg mást.
Igazából két dolog szomorít el. Az egyik, hogy azt hittem a párjának több mindent megtesz az ember mintha nem lenne szerelmes. Meg akár amiatt is megteheti mert például én is igyekszek neki segíteni ha ő kér meg. A másik, hogy szerintem kicsit fájó amikor utólag megjegyzi hogy sokszor kérek segítséget de amúgy meg úgy egyenesen nem mondja a szemembe, mindig megcsinálja vagy úgy tesz mintha nem lenne nagy dolog de később meg utalgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!