Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lekövérezett, normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lekövérezett, normális, hogy rosszul érzem magam?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem neten egy férfival, személyi edzőként dolgozik. Csak az arcomról látott képet, azt mondta gyönyörű vagyok, de ő az alakomról is szeretne látni. Mondtam, hogy eléggé szégyenlős vagyok a testemről képet mutatni, mert egy éve még eléggé túlsúlyos voltam. Azóta sokat fogytam, most vagyok 164 cm-hez 55 kg. Ezt leírtam neki, mire zt mondta ez még eléggé telt, 49 kg lenne az ideális. Most kimondottan padlóra kerültem. Ti mit gondoltok?
2020. máj. 25. 22:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy ne ismerkedj ilyen sheggfejekkel. A súlyod a magasságodhoz tökéletes minden táblázat és kalkulátor szerint. Én az ilyet dobnám kérdés nélkül. Amúgy adatlapod nincs kitöltve, nincs rajta ilyen információ?
2020. máj. 25. 22:04
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Normális-e, hogy teljesen padlóra kerültél egy bunkó seggfej irreális nézetétől? Nem normális.
2020. máj. 25. 22:06
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Mint hogy nem látott rólad fotót, teljesen értelmetlen a véleménye. 55 kg nem sok amúgy.
2020. máj. 25. 22:06
 4/18 anonim ***** válasza:
93%

Ő személyi edző, gondolom a full izmos csajokat kedveli.

Nyugodj meg, a magasságodhoz jó ez a súly. Inkább ne edzővel kezdj. Vagy ha igen, akkor azonosulj az ő életstílusával, ha b..szogatni akarna.

2020. máj. 25. 22:07
 5/18 anonim ***** válasza:
90%

Sose felelnél meg egy ilyennek, állandóan szoronganál mellette, hogy elég csinos vagy e, hagyd a fenébe.

Neki kéne a legjobban tudnia az már korosan sovány, amit ő nevez ideálisnak.

2020. máj. 25. 22:08
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is 165cm/55kg vagyok, ez egyáltalán nem telt, nem tudom hol él ez a személyi edző??

Ne is foglalkozz az ilyenekkel, szegénykém nincs sok ésszel megáldva, csak nyomja eszetlenül a gyúrást meg a csirkét rizzsel.

2020. máj. 25. 22:09
 7/18 anonim ***** válasza:
95%

Az nem normális hogy egy srác ennyivel eltudja venni az onbizalmad bar ahogy latom az alapból nincs sok ami hidd el eleg kiábrándító tud lenni

Egyebkent a te sulyod a magassagodhoz szinte a legjobb ugyhogy nem ertem mi a problema? De ilyenek a edzos sracok sokan elvarjak hogy baratnojuk is sportos legyen ez ilyen

2020. máj. 25. 22:16
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Neki a test idealizálása az élete. Olyan szemmel is mondhatta. Ne foglalkozz vele, nem sok ez a kiló, jól nézhetsz ki.
2020. máj. 25. 22:20
 9/18 anonim ***** válasza:
89%
Gyökérje. 164/55 több, mint tökéletes. Még 62 kilóval sem lennél hurkás. Ennyi hülye embert...
2020. máj. 25. 22:26
 10/18 anonim ***** válasza:
90%
Én 159 centi vagyok és 56 kiló. Nem tudom, hol él ez az ember, mert azok a nők, akikkel ő körül veszi magát, rendszeresen edzenek és van rajtuk némi izom, azok is vannak ennyik. 49 kiló az ehhez a magassághoz egyszerűen csak nagyon vékony. Másrészt neki kéne a legjobban tudni, hogy egy szám nem mond semmit. 55 kilós lehet egy agyonsportolt kockás hasú is, meg egy vékony, de zsíros nő is, aki még életében nem futott két métert. Keress normális faszit, mert ez egy hülye.
2020. máj. 25. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!