Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lekövérezett, normális, hogy rosszul érzem magam?
Ő személyi edző, gondolom a full izmos csajokat kedveli.
Nyugodj meg, a magasságodhoz jó ez a súly. Inkább ne edzővel kezdj. Vagy ha igen, akkor azonosulj az ő életstílusával, ha b..szogatni akarna.
Sose felelnél meg egy ilyennek, állandóan szoronganál mellette, hogy elég csinos vagy e, hagyd a fenébe.
Neki kéne a legjobban tudnia az már korosan sovány, amit ő nevez ideálisnak.
Én is 165cm/55kg vagyok, ez egyáltalán nem telt, nem tudom hol él ez a személyi edző??
Ne is foglalkozz az ilyenekkel, szegénykém nincs sok ésszel megáldva, csak nyomja eszetlenül a gyúrást meg a csirkét rizzsel.
Az nem normális hogy egy srác ennyivel eltudja venni az onbizalmad bar ahogy latom az alapból nincs sok ami hidd el eleg kiábrándító tud lenni
Egyebkent a te sulyod a magassagodhoz szinte a legjobb ugyhogy nem ertem mi a problema? De ilyenek a edzos sracok sokan elvarjak hogy baratnojuk is sportos legyen ez ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!