Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lekövérezett, normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lekövérezett, normális, hogy rosszul érzem magam?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem neten egy férfival, személyi edzőként dolgozik. Csak az arcomról látott képet, azt mondta gyönyörű vagyok, de ő az alakomról is szeretne látni. Mondtam, hogy eléggé szégyenlős vagyok a testemről képet mutatni, mert egy éve még eléggé túlsúlyos voltam. Azóta sokat fogytam, most vagyok 164 cm-hez 55 kg. Ezt leírtam neki, mire zt mondta ez még eléggé telt, 49 kg lenne az ideális. Most kimondottan padlóra kerültem. Ti mit gondoltok?
2020. máj. 25. 22:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A sulyoddal semmi baj, az viszont nem normális hogy egy netes idegen látatlanban adott véleménye így lerombolja az önbizalmad. Keress egy pszichológust különben egész életedben mások véleménye fog dobalnia ide oda.
2020. máj. 26. 00:41
 12/18 A kérdező kommentje:
Letiltottam, mehet a bánatba! Egy idióta volt, kijelentette, hogyha lefogyok annyira, elvisz úszni és bérel egy hotelszobát. :) Köszönöm, mindenben igazatok volt! Amúgy sem akarom, hogy a párom tökéletesen nézzen ki, túl féltékeny lennék.
2020. máj. 26. 07:50
 13/18 anonim ***** válasza:
11%

Most nem értem, a nőknek a belső értékek számítanak. Azt egy középkategóriás kinézetű nő egy magasabb kategóriás kinézetű ferfirol ahitozik.

Tessék mozogni, ne besertodni ha valaki lekoverez. Szellemileg már sikerült degradalodni, hiszen beszélgetni tudtál vele és nem kerulgetett a hanyinger.

2020. máj. 26. 08:00
 14/18 A kérdező kommentje:
Ő írt rám, kezdjük ott, nem áhítóztam róla.
2020. máj. 26. 08:14
 15/18 anonim ***** válasza:
5%

Ahamm, és biztos egy középkategóriásnak is válaszolsz, egy középkategóriás véleménye is megvisel annyira hogy porogsz rajta és itt kérdéseket teszel fel.

Na mutasd azt a kérdést amit egy átlagos pasi miatt tettél fel.

Várom :)

2020. máj. 26. 08:22
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Személyi edzőként ennyi esze van? Te jó ég. Edzeni sem edzenék egy ilyen alakkal, aki ott tart, hogy fix kiló kell egy bizonyos magassághoz. Pont, hogy neki kéne a legjobban tudnia, hogy a kilók csak számok, és ugyanannyi kilóval full máshogy tud kinézni az illető, ha más a testösszetétele.

Egyébként sok minden lehetsz, de kövér tuti nem. Lapozz szépen, hogy egy szakmájában abszolút inkompetens idiótától szabadultál meg.

2020. máj. 26. 08:29
 17/18 anonim ***** válasza:
11%
Miért sértődtél meg? Nem vagy vékony. 174 cmhez vagyok 57kg. Van mellem, fenekem, vékony derekam,formas vagyok. Te ugyanennyi kg vagy 10 cmrel kevesebbhez. Csak érzed a különbséget.
2020. máj. 26. 18:50
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
De nem is kövér. Egészséges, normális súlya van. Te sovány vagy. Jó neked. De nem kell mindenkinek olyannak lennie, mint te vagy. Hála Istennek.
2020. máj. 26. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!