Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti ismerkednétek komolyabban olyan nővel, aki nagyon rossz kapcsolatban van?
Nem. A kapcsolatban élő az tabu, bármennyire is népszerűtlen ez az álláspont. Persze ha valakinek ez belefér; tegye. De aki direkt erre utazik annak legalább gerincproblémái nem lesznek, ez ugyanolyan alávaló dolog, mint elnyomó szülők gyerekére utazni elnyomóként, ráadásul önmagát jobb alternatívának beállítani.
Illetve az, hogy van neki ez a rossz kapcsolata, de képtelen ezt megoldani vagy kilépni belőle - komoly probléma. Én nem akarok "megmentő" lenni vagy ilyesmi, egyrészt ez olyan felelősséggel jár amit alatt összeroppannék, másrészt pedig ha ilyen szinten nem tudja ezt kezelni, mi lesz ha köztünk is rosszul sül el valami? Akkor marad minden úgy ahogy van, vagy rosszabb esetben még kiszállni se hagy belőle, mert... nem tudom miért?
Továbbá nem hiányzik a balhé sem, és nem tudnék kibékülni a szerető/csábító szerepével sem (még akkor sem, ha teljesen vonzónak tartana az adott nő), egyszerűen én ennél többre vágynék, ha lenne esélyem valaha valakinél is (nem lesz), de inkább magány és "macskatárs", mint ez. Lehet incelezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!