Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan bízzak meg a pasikban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szesze kérdése:

Hogyan bízzak meg a pasikban?

Figyelt kérdés

18 éves vagy, nem pasizok gyakran, az első csókom is későre 16 évesen volt. Akkor azt hittem ezzel minden megváltozik de nem. Néhány barátnőmnek már 13 éves kora óta KOMOLY barátjai vannak. Mindig azt hittem, hogy ha nem pasizok is gyakran de majd jön egyszer valaki a szeretni. Pontosan egy éve azt hittem megtaláltam, naivat elképzeltem, hogy milyen jó, de csalódás lett a vége. Azóta úgy érzem megszünt valami bennem. Nem igazán tudok bízni a pasikban, nem is tetszenek igazán egy sem, mert tudom, hogy valószínűleg csak szexet akar. (nem általánosítani akarok, csak tudom, hogy sok pasi van aki ilyen)

Egy más ember lettem azóta, és annyira elvesztettem a naivitásom, hogy senkinek se hiszek, mindig úgy gondolom, hogy van a valami a háttérbe. Hogyan szürjem ki a normálisabba pasikat, hisz olyan jól hazudnak....

Normális válaszok érdekelnek!

Bocsánat, hogy ilyen hosszú a kérdés...

Egy elkeseredett lány

2010. aug. 1. 11:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Szerintem olyan fiúval köss kapcsolatot akit már regóta jól ismersz és tudod, hogy sosem tenne ilyet veled.

Ez csak egy vélemény nem kell betartani :P

2010. aug. 3. 12:11
 22/25 anonim ***** válasza:

sajnos szerintem az emberek többsége kifejezetten arra született, hogy a másikat bántsa... vagyis... tényleg ördögi kör az egész. Mindenki "rendes" eleinte, de találkozik egy olyan emberrel, akivel már valaki kicseszett és ezért nem sajnálja a másikat (akit még nem ért csalódás). Egymást rontjuk el. Tapasztalatból mondom, hogy igenis vannak rendes srácok, de sajnos mindig olyan lányokat fognak ki (figyeljetek jobban oda, fiúk:), akik miatt elveszítik a bizalmat a nők irányába és utána, ha összejönnek egy rendes lánnyal nem biztos, hogy észreveszik vagy már egyáltalán nem érdekli őket más, csak az, hogy az a lány azt kapja amit ők kaptak, és ezzel ők is olyan lelki sebeket hagynak maguk után mint amilyeneket ők is kaptak attól a lánytól.

Mindenesetre soha ne válj hideg, érzéketlen emberré, mert az egyenlő a lelki öngyilkossággal. Inkább érjenek csalódások, mint hogy az egész életedet érzelemmentesen és boldogtalanul töltsd el. Ajánlom, hogy ismerkedj olyan társaságban, ahol eleve komolyabb embereket találsz, és add önmagad. Egy értelmes srác észreveszi, ha igazán rendes lány vagy és megpróbál megbecsülni.

18/L

2010. aug. 3. 12:19
 23/25 anonim ***** válasza:

21 FFI vagyok. Tudom, úgysem hiszed el amit leírok, de ezzel én is így vagyok....

Beletörődtem, abba a dologba, hogy a lányok nem fogadnak el....

Már nem érdekel, úgy fogok élni mint egy robot. Mikor melózni kezdek, elmegyek és ledolgozom a 8 órát tisztességgel, aztán hazamegyek és leülök a tv elé....

Egyedül és magányosan fogok megpusztulni. és nem lesz olyan aki megsirasson majd...

Nem fogok gyerek nevetgélést hallani vagy sírást. Nem fogok meleg és kedves mosolyt látni a barátnőmtől vagy egy ölelést, Nem fogom látni a bánatát a szomorúságát, hogy átölelve megvigasztaljam...

Nem lehetek nagypapa, hogy lássam az unokáimat felnőni...

Mert még családom sem lesz, mert nem felelek meg a „nők új világ fajta elvárásainak”

Nagyon tisztelem őket, és ha lenne családom egy hosszú szerelemből azt hiszem akkor boldog lenék nagyon...

De ez csak álom, álom nem vagyok a lányok ideálja...

2010. aug. 3. 12:33
 24/25 A kérdező kommentje:
Hogy erted, hogy nem vagy a lanyok idealja?
2010. aug. 3. 12:46
 25/25 anonim ***** válasza:

Mert eddig egyik sem kellettem igazából....

Bár voltak próbálgatások, de nem voltak az igaziak....

2010. aug. 3. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!