Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az ideális párkapcsolat, házasság?
Mindkét fel hűséges,ugyanúgy és ugyanannyit tesz a kapcsolatert,őszinte és megbízható,ezek mellett szenvedély és szerelem is van,sok a közös program és minőségi időt töltenek együtt,mindemellett vannak a barátokkal külön programjaik és elfoglaltsagaik is. Nekem ilyen egy ideális kapcsolat. Most végre ilyenben is vagyok :)
22N
ideális kapcsolat és házasság olyan, ami csak a mesében létezik.
(igen, tudom, mindjárt jön pár megmondóember, hogy ők a földi mennyországban élnek! Nem érdekel! A többség nem így él!)
Attól,hogy a többség nem így el,meg lehetne ez a normális. Persze ez nem azt jelenti,hogy amit fent írtam,az csak ilyen,nyilván benne vannak a viták is,de ha jó a kommunikáció is,akkor ezzel semmi gond nincs. És de,van ilyen,csak kevés ember képes tenni érte,de mindenki csak elvárja.
22N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!