Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az rendben van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az rendben van, hogy egy nő minden férfi barátjával lefeküdt pár alkalommal, amikor mindketten szinglik voltak?

Figyelt kérdés
2020. jún. 20. 13:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
52%

"amikor mindketten szinglik voltak"

"Kapcsolatban vagyok a lánnyal"

Akkor most mi van?

2020. jún. 20. 13:55
 12/22 A kérdező kommentje:

te elviselnéd, hogy az "exeivel" találkozgat a párod?

esténként, kettesben, egy kis bor mellett...

2020. jún. 20. 14:01
 13/22 anonim ***** válasza:
30%

Hát ők hivatalosan nem az exei, hanem barátai akikkel lefeküdt.

Nekem nem lenne oké, pláne hogy milyen barát az, akivel csak úgy lefekszel egyszer aztán visszatértek a barátsághoz.

Viszont nem feltétlenül csal meg, valószínűleg nem jött volna össze veled, ha elég neki a szexkapcsolat a haverokkal. Miért nem vele beszéled meg? Mehetnétek együtt borozni, vagy ő hívhatná át a barátait hozzátok.

2020. jún. 20. 14:04
 14/22 A kérdező kommentje:

Megbeszéltük természetesen.

Viszont mivel én nem feküdtem le a barátnőimmel, így Ő nem akarja elviselni, hogy találkozzam velük, hiszen ott van a levegőben, hogy majd megtesszük. Mert ugyebár minket hajt a kiváncsiság, Őt pedig már nem.

2020. jún. 20. 14:08
 15/22 anonim ***** válasza:
83%
Én kidobnam ezt a nőt.
2020. jún. 20. 14:12
 16/22 anonim ***** válasza:
57%
Igen én ezt "értem", de arra milyen ellenvetése van, hogy inkább találkozzatok hármasban a férfi barátaival, minthogy csak kettesben borozgassanak?
2020. jún. 20. 14:13
 17/22 A kérdező kommentje:

Rendben van részéről, hogy legyek ott, de nyilván ez mindig nem lehetséges.

2020. jún. 20. 14:17
 18/22 anonim ***** válasza:
71%
Már eleve furcsa, hogy minden barátjával szexelt is, de az nonszensz, hogy te ne találkozz senkivel, mert biztos meg fogod tenni. Azt sem venném szívesen, hogy ülünk egy pohár bor mellett, és tudom, hogy minden férfi megdugta, aki az asztal körül ül. Nekem ilyen nő nem kellene.
2020. jún. 20. 14:34
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Szíve joga hozzá, ahogy nekem is az, hogy úgy kirakjam, hogy a lába nem éri a földet. Nekem nem fér bele az, hogy valaki csak úgy lefekszik a barátaival.
2020. jún. 20. 14:47
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nekem eleve nem is marad a baráti/ismeretségi körömben olyan férfi, akivel már lefeküdtem, de nem a párom. :D Nem fogom az aktuális párom olyan retek helyzetbe hozni, hogy nemutatom a kúrópajtijaimnak meg az exeimnek, hiszen mi mekkora barátok vagyunk. Ennél undorítóbb dolgot nehéz elképzelnem. Nem mintha olyan sok ember lenne, akivel lefeküdtem...
2020. jún. 20. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!