Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat az hogy a nő szép és belül is rendben van, de nem szeret bele az illető akivel ismerkedik?
Igen. Hiába jó a személyisége, ha nincs összhang a két személyiség közt. Ez majdnem olyan, mint a mágnes.
Személyes pl.:
Én nagyon introvertált vagyok, sokszor borúsan látom a világot. Egy pozitív életszemléletű valaki engem egyenesen irritál a rózsaszín mázas, pluszban még csokimázas, nyálas életszemléletével.
Igen van.
Így jártam legutóbb, én vagyok a nő (42).
Nehéz ezt picit feldolgozni, ha azt kapod vissza, hogy szép vagy, rendes vagy, helyén a szíved, értékrended, szeretne a másik is szerelmes lenni, kezdeni veled valamit... de valamiért mégsem...
Az sem viszi előre a dolgot (sőt), ha közben te magad már esetleg elkezdesz kötődni, benned mozdul valami.
Sokat gondolkodtam ezen én is, mert olyan megfoghatatlan “indok” ez, de tudod arra jutottam, hogy nem szükséges indokolni sem.
Nem mindig úgy történnek a dolgok, ahog szeretnénk és igyekszem valami pozitívumot eltenni ebből az egészből, még ha nem is esik jól az, hogy “nem jött össze”.
Nem szabad, hogy rombolja az önbecsülésemet, így valóban arra igyekszem koncentrálni, hogy szép, igényes nő vagyok, tudok tetszeni és ez jó dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!