Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex jelentőssége csökkeni szokott másoknál is az évek során? Vagy csak nálunk nincs rendben valami?
Az életben folyamatosan csökken. Az időseknél el is tűnik végleg.
De gondolom ti még nem vagytok azok, így más probléma lehet a háttérben.
Ja, feltéve ha az élete vége még 70 előtt történik. Nem nagyon hiszem, hogy az ilyen alig totyogó, ezerféle bajtól (köszvény, derékfájás, ilyen fájás, olyan fájás) sújtott idősek olyan nagyon virgoncak lennének este.
Nem mindenki kerül ilyen rossz állapotba idős korára. 70-80 évesen még sokan aktív és tevékeny életet élnek. A kertet gondozzák,könnyű fizikai munkát végeznek, unokákkal programokra járnak, sportolnak, utaznak.
Az időskori etyepetye nem a mindennapos vad szexcsatát jelenti, hanem azt, hogy a vágyat nem öli ki az emberből az idő.
"8 negyvenes férfi ismerősöm van, kérdeztem nyáron milyen a szex az asszonnyal."
De örülök, hogy az én barátnőim nem kérdeznek ilyeneket.
Szerintem ha csökken, de ez mindkettőtöknek megfelel nincsen gond. Ha csökken és téged ez zavar, igényed lenne rá, na akkor kell leülni beszélgetni.
Az, hogy kinek mennyire van igénye teljesen változó lehet. Azt is meglehet érteni, akik majdnem minden nap szexelnek, meg a heti 1-et is.
A gond csak akkor van, ha pl te kérdező ez nagyon kevesled, és frusztrál. Ha neked és a párodnak is elég, akkor semmi gond :)
Én legalábbis a menyasszonyommal együtt közösen így gondoljuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!