Genetikai vizsgálat során látja az orvos, ha a magzatvíz nincs rendben?
Figyelt kérdés
Sziasztok 13+5 napos kismama vagyok, ma megyek genetikai uh-ra.Ma reggel elég erős folyást vettem észre, ami átlátsztó-fehéres-sárgás, tehát változó színű volt.Megfordult a fejemben, hogy nem lehet-e magzatvíz?Szerintetek nem gáz ha a genetikai vizsgálatot végző orvosnál rá kérdezek erre a folyás dologra? (Nem ő az orvosom) A sajátomhoz csak 1 hét múlva van időpontom.Azon is gondolkodtam,hogy összeszedhettem valamit (bár más panszom nincs) és olvasgattam a témában és sokan jó véleménnyel vannak a vitagyn c hüvelykrémről, amit terhesség alatt is lehet használni.Nektek mi a véleményetek róla?2019. szept. 17. 10:28
1/6 anonim válasza:
Orvosi javaslat nélkül ne kezdj kezelésbe.
Azt, hogy zárt-e a méhszáj fogja nézni a genetikain.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!Ha véletlenül mégis valamit összeszedtem, nem késő ha csak jövő héten lát az orvosom?
2019. szept. 17. 10:48
3/6 anonim válasza:
Terhesen soha de soha ne diagnosztizáld magad és ne szedj/kenj vagy bármit csinálj magadtól.
A genetikain azt látják,hogy normális mennyiségű e a magzatvíz. De szerintem nem arról van szó. A magzatvíz átlátszó rózsaszínes inkább
4/6 anonim válasza:
Elvileg lehet kapni magzatvíz-jelző betétet. A doki is csak onnan tudja megállapítani, hogy megnézi valamivel, milyen a kémhatása. Szóval UH-n csak azt látják, hogy több vagy kevesebb esetleg az átlagosnál (de ez is csak később jellemző), de szivárgást vagy fertőzést persze nem. Sok kismamának (vagy nem is terhes nőknek a ciklusuk valamilyen szakaszában) van nagyobb mennyiségű vizes folyása, ami nem jelent semmi rosszat, csak hormonális. Mindenesetre, ha kétséged van, vagy pláne ha egyéb tüneted, inkább menj el orvoshoz, akár ügyeletre.
5/6 anonim válasza:
A magzatvíz mennyiségét látják.Rászokták irni a papírra is.Szerintem nyugodtan mondhatod neki,hagy vizsgáljin meg,ő is orvos végülis.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Méhszáj zárva, magzatvíz mennyisége tökéletes.☺
2019. szept. 18. 05:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!