Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex jelentőssége csökkeni szokott másoknál is az évek során? Vagy csak nálunk nincs rendben valami?
Szerintem valahol normális az, hogy a kapcsolat előrehaladtával a szex kevésbé lesz fontos eleme a mindennapoknak. Mert ahogy megismered a másikat, felfedezed egy csomó új, izgalmas oldalát, hogy mennyi minden mást is tudtok együtt csinálni, szerintem az egyéb programok felértékelődnek, és ettől a szex háttérbe szorul. Mármint, emlékszem, amikor megismertem a férjem, olyanok voltunk, mint a nyulak, viszont most már csak heti 2-3x vagyunk együtt, mert sokszor inkább csak összebújva filmezünk este vagy elmegyünk sétálni valahova a Dunaparton, szóval hogy nem az intimitás úgy általában ritkul, inkább csak más formát öltött, mert már van más érdekes dolog is egymásban, jók a beszélgetések, jók az egyszerű, nyugodt bújós esték szex nélkül is.
Egyetértek a 10. válaszolóval, szerintem ez csak akkor jelez gondot, ha egyébként az igényeitek eltérnének és amúgy egyikőtök (vagy netalán egyikőtök sem) érzi jól magát a fennálló helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!