Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szex jelentőssége csökkeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex jelentőssége csökkeni szokott másoknál is az évek során? Vagy csak nálunk nincs rendben valami?

Figyelt kérdés

2019. dec. 29. 23:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én nem érzem ezt. Semmivel nem különb a szex mint mondjuk egy randi. Ugyan úgy egy alkalom arra, hogy együtt legyünk, örömet szerezzünk egymásnak, kifejezzük amit érzünk. Ha az érzelmi szint rendben van akkor kívánni fogjátok egymást, az intimitást még akkor is ha idősödtök és már nem úgy teljesítetek. Már ha valaki szerelmből szexel a párjával és nem csak ürítés miatt. Szerintem ha csökken egy fajta intimitásra az igény akkor csökken a többire is és ez nem igazán jelent jót egy kapcsolatra nézve.
2019. dec. 30. 02:20
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem valahol normális az, hogy a kapcsolat előrehaladtával a szex kevésbé lesz fontos eleme a mindennapoknak. Mert ahogy megismered a másikat, felfedezed egy csomó új, izgalmas oldalát, hogy mennyi minden mást is tudtok együtt csinálni, szerintem az egyéb programok felértékelődnek, és ettől a szex háttérbe szorul. Mármint, emlékszem, amikor megismertem a férjem, olyanok voltunk, mint a nyulak, viszont most már csak heti 2-3x vagyunk együtt, mert sokszor inkább csak összebújva filmezünk este vagy elmegyünk sétálni valahova a Dunaparton, szóval hogy nem az intimitás úgy általában ritkul, inkább csak más formát öltött, mert már van más érdekes dolog is egymásban, jók a beszélgetések, jók az egyszerű, nyugodt bújós esték szex nélkül is.

Egyetértek a 10. válaszolóval, szerintem ez csak akkor jelez gondot, ha egyébként az igényeitek eltérnének és amúgy egyikőtök (vagy netalán egyikőtök sem) érzi jól magát a fennálló helyzetben.

2019. dec. 30. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!