Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az rendben van, hogy egy nő minden férfi barátjával lefeküdt pár alkalommal, amikor mindketten szinglik voltak?
Ha mindenki önként ment vele az aktusba, nem csalt meg közben senkit és mindketten elégedetten távoztak, akkor nem látok vele problémát.
Meglenne a véleményem a lányról, de senkinek nem ártott vele.
Ő lenne az, aki "végigmegy" az egész társaságon, de azon is eltűnődnék, hogy a férfiakat nem zavarja-e ez, de mint írtam, senkinek nem ártanak vele.
Nálam bizalom probléma van...
Kapcsolatban vagyok a lánnyal és ő simán az "exeihez" járkál borozgatni, főzicskézni...
Én meg ülök otthon...
Ez a problémám
Ez az ő dolga, meg a mindenkori barátaié, ha őket nem zavarja, akkor éljenek boldogan.
Nekem nem szimpatikus ez a viselkedés (ahogy a fordítottját sem tartom jobbnak amikor valaki minden nőt megküld és veri magát, hogy ő mennyire "menő", vagy ha nem is tette meg, csak előadja ezt kocsmai "Háry János" harsogás formájában), nem lesz ettől rosszabb ember, vagy ilyesmi, de akinek ennyire könnyen megy az ilyesmi, azzal túlságosan is - nem illenénk egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!