Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem, mindenkinek csak szexre kellek?
Figyelt kérdés
Egy gyerekkori baleset miatt durván eldeformálódott az orrom, azóta küzdök emiatt önértékelési problémákkal.
Volt már több párkapcsolatom, viszonyaim, tulajdonképp az összes srácot megkaptam, akit csak valaha akartam, de mégis mindig-mindig azt hiszem, hogy szexnél többre senkinek nem kellek és aki közeledik felém, az rossz szándékkal teszi, mert hát kinek kellenék ilyen orral? Szörnyű érzés, már nem tudok senkiben bízni.
Így néz ki az én orrom is.
Így hogyan tovább? Valami tanácsot tudnátok adni?
2020. jún. 18. 13:16
11/16 anonim válasza:
Piszéknek bejön általában direktben is. Lányoknal is azt vettem észre a "aranyos, kis, esetleg a végénél felfelé ívelő orrúaknak" bejön a karakteres orr, sokan járnak olyan fiúkkal. Fordítva ugyanez karakteresebb lányok (áll, orr valamiben) sokszor "szépfiúkkal". Haveromnak marha arányos arca van, akivel most van lány, picit beesett áll, picit görbe orr, így oldalról látszik, attol független marha szép lány én is azt mondom és ő az idealja. Akik nekem tetszenek kis piszébbek, karakteresebb állúak azok meg neki max aranyos kategória... De attól független tetszett már ilyen orrú lány hogy nekem is karakteresebb van, de mondom szépfiúkkal látom őket leggyakrabban. Szóval ellentét vonza egymást...
12/16 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten jol all ez az orr a lanynak a kepen, karakteresebbe teszi az arcat. Biztos, hogy nem emiatt kellesz csak szexre. Sot, a leirasod alapjan megkockaztatnam meg azt is hozzafuzni, hogy te taszitod el oket magadtol az alacsony onbecsuleseddel. Azokat is, akik komoly kapcsolatra vagynanak, mert egyszeruen nem hiszed el magadrol, hogy tobbet ersz ennel.
13/16 anonim válasza:
Ja még valami 11-es vagyok, az általam ismert legszebb lányról konkrétan tudom hogy a ferde orruak az esetei, Berki is bejön neki pl., a csaj meg úgy néz ki mintha valami Disney meséből jött volna ki. Forditva ugyanez lesz hidd el, ne b__zd el az onbizalomhianyoddal, lehet olyannak fogsz nagyon bejonni akiről eddig azt hitted esélyed se lenne. Nézd meg pl. Jason Momoa, vagy Keanu Reeves nőjét. A másik hogy az összképet kell nézni, lehet sokkal l, sokkal szebb vagy mint bármilyen aranyosabb arcú csaj, nem lehet egy testrészt kiragadni, jó persze van akinek van rá fétise, mint a fentebbi csaj akiről beszéltem, de általában nem.
14/16 anonim válasza:
Nézd a jó oldalát: piacra megyünk, felakaszthatom rá a szatyrot. 🤣
15/16 anonim válasza:
Volt egy ismerősöm, és valamiért különlegesnek tartottam pozitív értelemben. Pont ilyen orra volt neki is, és illett az arcvonásaihoz, a személyiségéhez. Szóval nyugi: szerintem lesz olyan valaki, akinek úgy leszel jó, ahogyan vagy, csak ne görcsölj erre a dologra nagyon rá:).
16/16 anonim válasza:
Az biztos, hogy ez nem az orrod miatt van. Ez egy teljesen átlagos orr egyébként is. Van az hogy külső megfog, belső megtart. Az hogy jól nézel ki egy jó dolog, de nem elég egy kapcsolathoz, hogy valaki többet akarjon tőled. Sőt komoly kapcsolatnál az emberek inkább nagyobb %-ban a belsőt nézik. Szóval itt a szemelyiseggeddel , felfogásoddal lesz a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!