Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek volt már pasija csak nekem nem . Lehet hogy koromhoz képest éretlen vagyok (bár nem hiszem)? 14/L
Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 19:11
1/7 anonim válasza:
szia
én 13 éves lány vagyok
nekem is volt már..
nah de én elég közvetlen fajta vagyok ugy hogy csak flörtölj meg ienek és meglátods hogy majd könyörögni is fognak neked.Csak enged hogy megismerjenek és flörtöljenek veled..
2/7 anonim válasza:
Jó, nekem is volt barátnőm oviban, de azért azt nem kell összetéveszteni a komoly, normális kapcsolatokkal. 14 évesen még nem vagy semmiről se lecsúszva, csak nem kell elhinni, amikor a barátnőid nagyzolnak.
24/F
3/7 anonim válasza:
14 évesen nelegyél azért ennyire elkenődve ha belegondolsz előtted van még az egész élet,bőven ismerkedhetsz.Amúgy meg minnél jobban akarod annál nehezebben jön össze,ezt tapasztalatból mondom.Én is annyira akartam hogy legyen vki és mégse jött semmi.MIkor odasem figyeltem akkor jött az aki most is nagyon szeretek.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem zavar, hogy nincs pasim csak elgondolkoztat, hogy most én vagyok ennyire lemaradva vagy nem jött el az akivel ezt akarom.
2009. jún. 18. 19:35
5/7 anonim válasza:
sokszor a 14 éves lányoknak nincs is pasijuk, csak mondják, hogy nagymenőnek tűnjenek. Nyugi lesz még időd randizni.
6/7 anonim válasza:
22 éves voltam, amikor először volt komoly barátom, addig csak tetszettek fiúk, de még csak a járásig sem jutottunk el. Bár a környezet gyakran tudja elbizonytalanítani az embert, visszagondolva nem érzem, hogy hátrányom származott volna belőle. Biztosan kell valamennyi érettség is, és az, hogy ne azért menj bele, mert a többieknek már volt/van. Abból nem sok jó sül ki.
7/7 anonim válasza:
Nekem 16 évesen volt először. Nem vagy semmiről lemaradva, teljesen normális vagy :). Aki mást mond, azt sz*rd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!