Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hiszem, mindenkinek csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem, mindenkinek csak szexre kellek?

Figyelt kérdés

Egy gyerekkori baleset miatt durván eldeformálódott az orrom, azóta küzdök emiatt önértékelési problémákkal.

Volt már több párkapcsolatom, viszonyaim, tulajdonképp az összes srácot megkaptam, akit csak valaha akartam, de mégis mindig-mindig azt hiszem, hogy szexnél többre senkinek nem kellek és aki közeledik felém, az rossz szándékkal teszi, mert hát kinek kellenék ilyen orral? Szörnyű érzés, már nem tudok senkiben bízni.

[link]

Így néz ki az én orrom is.

Így hogyan tovább? Valami tanácsot tudnátok adni?

2020. jún. 18. 13:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Most azt hiszed, hogy az orrod formája miatt csak szexre kellessz? :DDD Tini kategória!
2020. jún. 18. 13:19
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Hallod, az én orrom ennél sokkal nagyobb és kapásabb, soha nem volt vele problémám. 2 komoly kapcsolatom is volt, elég jóképű férfiakkal. Nem ez az oka, hogy nem kellesz nekik.

25n

2020. jún. 18. 13:19
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami vicc? Az lehet, hogy az eredetihez képest "deformáltnak" látod, de ez nem deformált orr. Rengeteg szép nőt ismerek hasonló vagy ilyen orral és van kapcsolatuk, semmit nem jelent.
2020. jún. 18. 13:22
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

semmi baj az orroddal, csak az önértékeléseddel

elkell fogadnod, hogy szerethető és értékes vagy, mivel nem ezt gondolod magadról így bevonzod az ilyen palikat

ne menj bele hamar szexbe, csak ismerkedj és ne törődj a nóziddal, mert nincs baj vele

2020. jún. 18. 13:23
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért kellessz csak szexre, mert ahogy írod minden srácot megkaptal eddig, akit csak akartál és viszonyaid is voltak. Nekem ebbòl az jön le, hogy gátlástalan vagy és gyorsan odaadod magad. Ha te nem becsülöd magadat, ne várd, hogy a srácok megbecsüljenek. De egy dolog biztos, nem az orrod miatt van a probléma.
2020. jún. 18. 13:25
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is deformált egy kicsit az orrom, szintén gyerekkori baleset miatt

Hidd el, semmi összefüggés nincs a csak szexre akarás és az orrod között

(Én a komolyan hiszek, pedig az én orrom se "egyenes", illetve én se csak arra kellettem és pepitában)

24f

2020. jún. 18. 13:25
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez a szörnyen eldeformált orr neked? Nevetséges! Buta vagy, ez lehet az ok amiért csak szexre kellesz...
2020. jún. 18. 13:34
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
A férfiakat ez nem érdekli.Ha tetszel, akkor lehet 2 orrod is.
2020. jún. 18. 13:35
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el mindenkinek van a kulsejebe olyan amit rossznak hisz. Nem sokat tudsz ellene tenni sajnos, de onismerettel es meditacioval sokat fejleszthetsz azon hogy hogyan latod a vilagot. Meg vagyok gyozodve h van olyan aki komoly kapcsolatot szeretne veled, csak valamiert nem hiszed el vagy nem akarod elfogadni ezt ( szerintem az orrod nem az igazi ok ) Allj neki a belsoddel foglalkozni.
2020. jún. 18. 13:59
 10/16 anonim ***** válasza:
66%

Te nagyon butácska vagy ha azt hiszed, hogy pont az orrod miatt kellesz csak szexre....orbitális baromság.

pont ellenkezőleg szokott lenni szép tökéletes külsejű csajszi csak szex..

Te aranyom az eszed miatt nem kellesz nekik többre.

2020. jún. 18. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!