Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem, mindenkinek csak szexre kellek?
Egy gyerekkori baleset miatt durván eldeformálódott az orrom, azóta küzdök emiatt önértékelési problémákkal.
Volt már több párkapcsolatom, viszonyaim, tulajdonképp az összes srácot megkaptam, akit csak valaha akartam, de mégis mindig-mindig azt hiszem, hogy szexnél többre senkinek nem kellek és aki közeledik felém, az rossz szándékkal teszi, mert hát kinek kellenék ilyen orral? Szörnyű érzés, már nem tudok senkiben bízni.
Így néz ki az én orrom is.
Így hogyan tovább? Valami tanácsot tudnátok adni?
Hallod, az én orrom ennél sokkal nagyobb és kapásabb, soha nem volt vele problémám. 2 komoly kapcsolatom is volt, elég jóképű férfiakkal. Nem ez az oka, hogy nem kellesz nekik.
25n
semmi baj az orroddal, csak az önértékeléseddel
elkell fogadnod, hogy szerethető és értékes vagy, mivel nem ezt gondolod magadról így bevonzod az ilyen palikat
ne menj bele hamar szexbe, csak ismerkedj és ne törődj a nóziddal, mert nincs baj vele
Nekem is deformált egy kicsit az orrom, szintén gyerekkori baleset miatt
Hidd el, semmi összefüggés nincs a csak szexre akarás és az orrod között
(Én a komolyan hiszek, pedig az én orrom se "egyenes", illetve én se csak arra kellettem és pepitában)
24f
Te nagyon butácska vagy ha azt hiszed, hogy pont az orrod miatt kellesz csak szexre....orbitális baromság.
pont ellenkezőleg szokott lenni szép tökéletes külsejű csajszi csak szex..
Te aranyom az eszed miatt nem kellesz nekik többre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!