Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van annak jelentősége, hogy a fiú megjegyzi, amikről beszélgettünk?
Van egy fiú, akivel ritkán találkozunk, de ilyenkor mindig visszautal előző beszélgetésekre. Vagyis emlékszik rá, amiket mondtam neki. Van, hogy több hónap távlatából is.
Pl. ha mondom, hogy vettem múltkor egy “bulis” felsőt, akkor ha 1 hónap múlva találkozunk, megkérdezi, hogy “miért nem a bulis felső van rajtad?”. Ez nem történt meg, csak érzékeltetni akartam, mire kell gondolni.
Létezik, hogy csak ennyire jó legyen az memóriája (ha akár 1 évvel korábbi témáról is képes emlékezni)?
Ez nagy pozitívum, azt jelenti,hogy odafigyel Rád!
Értékelendő!!
A többség csak kérdez, sőt, van aki még csak nem is érdeklődő, de a válaszra már nem kíváncsi.
Igen, én is úgy vettem észre, hogy nem csak kérdez, figyel is.
De ki tudja, talán mindenkivel ilyen....
És ezzel mi a bajod?Igen, vélhetőleg mindenkivel ilyen: baráttal, családtaggal, munkatárssal..
Ne túlozd el és ne legyél féltékeny emiatt. Ez egy tualjdonság, ami igazán pozitív.
3: ?
Neked mi bajod? Ki beszélt itt féltékenységről, vagy bármiféle negatív töltetről? Jesszus, még egy ilyen kérdést is ki tudja forgatni az, aki frusztrált.
"De ki tudja, talán mindenkivel ilyen...." Ugyan, miről beszélsz kérdező?
Vajon miért említenéd ilyen módon azt,hogy mindenkivel ilyen lehet ha nem azért, mert Te azt szeretnéd ha csak Veled lenne ilyen?
Számomra furcsa,hogy valaki egy ilyen tulajdonságon problémázik.
Aki figyelmes, mindenkivel az. Kevés ember van aki szelektál a figyelmével.
Ha fordított helyzet lenne megérteném az aggodalmad, nem figyel...nem így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!