Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ha megkérem titeket a párotok, hogy megmutatnátok-e neki, hogy kikkel beszélgettek Messengeren, Skype-on, akkor megmutatnátok neki?
Nincs semmi okom titkolózni, viszont nem tűröm az ilyen szintű kontrollt. Ha ennyire bizalmatlan velem, mi értelme az egésznek. Nem mutatnám meg, és ha ilyet kérne, elgondolkodnék a kapcsolaton.
N
Fel tudja oldani a telefonom, bármikor megnézheti. Előtte nyomkodom, úgy is látja kikkel beszélek. Úgy alapvetően szerintem ha valaki ennyire rejtegeti a telefonját akkor ott vannak titkolni valók és elég ok a bizalmatlanságra.
Viszont ha annyira nem bízna bennem, hogy követelőzne, hogy mutassam meg kivel beszélek én sem mutatnám meg. Azért láthat bele mindenembe mert maximálisan megvan a bizalom. Hogyha nem bízna bennem nem így állnék hozzá. Soha nem adtam neki okot arra, hogy ne bízzon bennem, elég rosszul esne ha még ennek ellenére is azon kattogna, hogy kivel beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!