Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ha megkérem titeket a párotok, hogy megmutatnátok-e neki, hogy kikkel beszélgettek Messengeren, Skype-on, akkor megmutatnátok neki?
Figyelt kérdés
2019. dec. 30. 12:08
11/29 anonim válasza:
Persze, bármikor használatja is a telefonomat. Se lekódolva se semmi.
12/29 anonim válasza:
Persze. Néha magamtól is megmutatom, ha valaki baromságot írt, vagy más ok miatt vicces, érdekes. Semmi olyasmi nincs benne, amit nem láthat.
13/29 anonim válasza:
Meg. Bár sosem volt oka rá, ezután sem lesz.
14/29 anonim válasza:
100%-ban az #5-ös válaszolóval érték egyet.
15/29 anonim válasza:
Igen meg mutatnám,nincs titkolni valóm.
16/29 anonim válasza:
Ugyanúgy vagyok vele, mint a 10. válaszoló, van hozzáférése a telefonomhoz, bármikor belenézhet, bármit elolvashat, nincs titkolnivalóm, ugyanakkor felmerülne bennem a kérdés, hogy mégis miért jutott eszébe hirtelen a kémkedés? Én is hozzáférek a telefonjához-számítógépéhez, bármikor nyugodtan végigpörgethetem akármilyen üzenetezéseit, mégsem teszem, mert nem adott rá okot és nincs miért kételkednem a hűségében. Ha ő bármiért úgy érzi, hogy én okot adok a féltékenységre, akkor arra nem az a megoldás, hogy rögtön kontrollálni akar, hanem megbeszéljük a félreértést, és meg tudom nyugtatni, hogy valójában nincs oka aggodalomra. Alapvetően kommunikációra és bizalomra épül a kapcsolatunk, ha ez meginog, akkor nagyon elszomorodnék, hogy nem a megfelelő módon próbálja ezt kezelni, hanem egyből ilyen lépésekhez folyamodik.
17/29 anonim válasza:
Lehet lepontozni, nem mutatnám meg. Nem is mutatom meg. Nem tűröm az ellenőrizgetést, ha valakinek ez nem tetszik, ott az ajtó. Sajnálom, hogy ennyi ember van aki számára a levéltitok ismeretlen fogalom. A papír alapú levelet sem bontom fel, ha nem nekem szól, ettől semmiben nem különbözik az elektronikus verzió. Szerintem rettenetesen bunkó dolog más levelét elolvasni, de látom ezzel kisebbségben vagyok.
18/29 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Még sosem csináltunk ilyen féltékenységi hisztit. Bár nem is adtunk okot rá. Követelném az ártatlnság vélelmét, és hogy ne feldúltan álljon hozzá a dologhoz. Utána együtt végignézhetnénk.
Persze más a dolog akkor, ha valóban megcsaltam a páromat. Akkor nagyobb gond van 😃
Akkor valamilyen titkos alkalmazást használnék a chateléshez, amit nem találhat meg a párom, így nézegethezi bátran a messengert és társait.
20/29 anonim válasza:
Na valamelyik hűtlen szutyok lepontozott mindenkit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!