Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan hogy az gondoltatok milyen jot beszelgettetek es a masik fel ennek a total ellenkezojet gondolta?
Olyan volt, hogy számomra jobb volt a beszélgetés, mint a partneremnek, ez azért volt, mert több mindent osztott meg magáról, mint én. Sokáig beszélgettünk, heteket, szóval nem volt azért számára rossz, de bennem nagyobb nyomot hagyott a beszélgetésünk, mint benne. Jóval többet beszélt nálam, de én sem keveset, egyátalán nem lehet ezt mondani.
Olyan is volt, akivel átbeszéltem egy egész éjszakát, de nem keresett másnap, megkerestem én, ismét beszéltünk, de kevesebbet, aztán következő alkalommal kerestem ismét és beszéltünk, azután nem kerestem direkt, hogy keres-e, rá egy napra keresett, azóta is remekül beszélgetünk és néha-néha azért rá hagyom a nyitás lehetőségét, attól mert lány még nyugodtan jelezheti evvel, hogy keresi a társaságom és jól is esik nekem, hogy nem csak számomra fontos a kettőnk között meglévő kommunikáció. (ha nem keresett volna akkor nem írtam volna többet neki)
Sokszor jártam már így. Bár tartom, hogy ott nem a beszélgetések voltak rosszak, hanem csak simán az volt ami. Egy beszélgetés. Mint amikor a buszon elbeszélgetsz valakivel akit sosem látsz többé.
Az a gond, hogy a többség annyi mindent bele akar látni egy beszélgetésbe.
Lehet úgy kezelni, ahogy a #4-es írta, de ha csak egy sima beszélgetés akkor teljesen mindegy, hogy felkeresed-e, nem kell ebből olyan ügyet csinálni, hogy hány nap telt el, simán írj rá és kezdjetek el valamiről dumálni.
Amennyiben többet nem keres téged akkor hagyd, de csak akkor, ha te a beszélgetésen túl mást is el tudtál volna képzelni, mert akkor nem akar tőled semmit, ha több alkalom után nem keres.
Nálam már gondolta úgy valaki, hogy de jót beszélgettünk, nem érti, mi a bajom. Én viszont pontosan tudtam, hogy mi a bajom, többek között az, hogy ő egyáltalán nem érzi, hogy mennyire erőltetett cringe szar volt.
Én általában szoktam érezni, ha csúnyán leszereplek. Ha azt érzem, hogy jó a beszélgetés, akkor a másik féltől is hamar megkapom ugyanezt a visszacsatolást vagy fokozott érdeklődést.
Én is sok ilyen furcsa esettel találkoztam már, de kivétel nélkül csak azokat érdekeltem valójában, akik minden nap, vagy majdnem minden nap kerestek.
Bár nálam ez más egy kicsit, mert általában nem is szakad meg a beszélgetés, nem szoktunk senkivel külön jó éjszakát kívánni, de ha valaki nem igazán akar beszélgetni, azzal hamar elkopik az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!