Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lenne jó egyedül?
Mind a két verziónak van előnye és hátránya is. Az az emberek magánügye, hogy ki melyiket választja.
Amennyi álságos és rossz, érdekkapcsolatot látni manapság, nem csodálkozom, hogy sokan inkább elvannak egyedül. Én is elvagyok, néha hiányzik egy társ, de aztán osztok-szorzok, megnézem milyen barátnőre lenne esélyem és azt mondom: "á, inkább boldogítsanak másik balekot!" 30F
Egyedül nem lehet menni nyaralni, ,,?????????????
Évek óta egyedül nyaralok spanyolban
Egyedül is lehet menni nyaralni.
Egyedül is lehet annyit keresni, hogy ne kelljen lakótárssal lakni.
Egyedül is rajta lehetsz a fotón, nem kell szégyenkezni.
" Ha öreg leszel, akkor ha már férjed van, nem maradsz magadra."
Volt egy albérlőnk. 4 gyereke volt. Mégis egyedül, nincstelenül halt meg. A gyerekei a temetésére se jöttek el. Szóval az utolsó mondatot meg is van cáfolva. Egyedül jövünk a világra és egyedül is távozunk innen.
Az ember társas lény, nem házas lény ;)
A társas lény annyit jelent, hogy vannak társas (emberi) kapcsolatai más emberi lényekkel, és velük időt tölt. Ezek bárkik lehetnek, szülők, testvérek, barátok, stb... Az sehova nincs kőbe vésve, hogy ha nincs házastársad, akkor magányos vagy :) attól még lehet egy rakás laza és néhány szoros emberi kapcsolatod.
A szingliség engem egyetlen dologban akadályoz, a mindennapos szexben. Ami elég rossz. De ezen kívül soha semmiben nem gátolt meg amit akartam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!