Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem is fel kellene csináltat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem is fel kellene csináltatnom magam, csak hogy egy férfi ne hagyjon el, és feleségül vegyen?

Figyelt kérdés
Azt látom hogy sok női ismerősöm már fél éven belül, vagy 1-2 hónap után teherbe esik a párjától, és utána mivel jön a baba, elveszik őket. Nekem ez nem műfajom, sose akaszkodtam rá senkire. De tényleg csak egy baba kellene a sikerhez?
2020. jún. 8. 17:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
21%
10# Persze, mert a nők szintjükön felül válogatnak és egy olyan férfinak nem áll érdekében odatenni magát.
2020. jún. 8. 18:33
 12/15 Barnabas333 ***** válasza:
10-es ahogy a nők 80%-a sem, vica verza...
2020. jún. 8. 18:46
 13/15 anonim ***** válasza:
72%

Egyik barátnőmet nemrég hagyta ott 2 gyerekkel a férje, a csaj 29 éves a férfi 34 volt.

A gyerek meg a házasság k**úrvára nem garancia semmire, ezt még mindig nehezen fogják fel az emberek.

2020. jún. 8. 19:08
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, ugyanúgy otthagynának
2020. jún. 8. 19:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom, hogy egy normális férfi valóban nehezebben hagy el, ha már közös gyereketek van, ugyanis a normális férfi imádja a gyerekét és nem opció számára a hétvégi apaság.

De ne gondold, hogy olyan felemelő érzés tudni, hogy csak azért van még melletted, mert a gyerek vagy már közös érdek (pl. lakhatás) miatt képtelen kilépni. A férjemmel teljesen megromlott a kapcsolatunk, tisztában van vele, hogy beleszerettem másba, mégis évek óta kínlódik mellettem, főleg a gyerek miatt, másrészt mert nincs hova mennie és mert én se tudom egyedül fenntartani a házat. De én már csak olyan kapcsolatra vágyom, ahol nincs közös élet, nincsenek érdekek, csak az egymás iránti érzés, ami ha elmúlt, szabadon lehet továbbállni.

2020. jún. 9. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!