Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem is fel kellene csináltatnom magam, csak hogy egy férfi ne hagyjon el, és feleségül vegyen?

Egyik barátnőmet nemrég hagyta ott 2 gyerekkel a férje, a csaj 29 éves a férfi 34 volt.
A gyerek meg a házasság k**úrvára nem garancia semmire, ezt még mindig nehezen fogják fel az emberek.

Tapasztalatból mondom, hogy egy normális férfi valóban nehezebben hagy el, ha már közös gyereketek van, ugyanis a normális férfi imádja a gyerekét és nem opció számára a hétvégi apaság.
De ne gondold, hogy olyan felemelő érzés tudni, hogy csak azért van még melletted, mert a gyerek vagy már közös érdek (pl. lakhatás) miatt képtelen kilépni. A férjemmel teljesen megromlott a kapcsolatunk, tisztában van vele, hogy beleszerettem másba, mégis évek óta kínlódik mellettem, főleg a gyerek miatt, másrészt mert nincs hova mennie és mert én se tudom egyedül fenntartani a házat. De én már csak olyan kapcsolatra vágyom, ahol nincs közös élet, nincsenek érdekek, csak az egymás iránti érzés, ami ha elmúlt, szabadon lehet továbbállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!