Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem is fel kellene csináltatnom magam, csak hogy egy férfi ne hagyjon el, és feleségül vegyen?
Figyelt kérdés
Azt látom hogy sok női ismerősöm már fél éven belül, vagy 1-2 hónap után teherbe esik a párjától, és utána mivel jön a baba, elveszik őket. Nekem ez nem műfajom, sose akaszkodtam rá senkire. De tényleg csak egy baba kellene a sikerhez?2020. jún. 8. 17:26
1/15 A kérdező kommentje:
Hozzátenném hamarosan 30 leszek, és nincs gyerekem, és párom sem.
2020. jún. 8. 17:26
2/15 anonim 

válasza:

Fura ismerőseid vannak. A gyerek csak ideig-óráig tartja össze a kapcsolatot. Ha nem így lenne akkor sokkal kevesebben válnának.
3/15 anonim 

válasza:

Ilyen gondolkodásmóddal még kész szerencse, hogy se gyereked, se párod, atyaég.
4/15 anonim 

válasza:

rengeteg elvált egyedül gyerekét nevelő nő van,ha te is ezt akarod...
5/15 A kérdező kommentje:
Én nem gondolkodtam ezen, de érdekes, hogy ezeket a nőket nem hagyják ott. Látom hogy ezek ellenére mégis sikeresebbek, mint én.
2020. jún. 8. 17:34
6/15 anonim 

válasza:

Szerintem is így van egyébként. Gyerekkel könnyen magadhoz tudod kötni a pasit legalábbis egy ideig. Aztán meg csak ügyesen kell irányítani a dolgokat.
7/15 anonim 

válasza:

A gyerekhez két ember kell. Te már itt buktad, mert nincs párod.
A másik, a gyerek nem garancia semmire. Azonkívül ha nem jó a kapcsolat, mi a jó fenének akarnál vele maradni?
Azért nem hagyják ott őket, mert szeretik őket. Nem a gyerek miatt.
Amúgy milyen siker az, ami nem önként történik, hanem valami miatt (most a te olvasatodban a baba miatt)?
8/15 anonim 

válasza:

Nem, elég lenne ha érdeklődnél a párod után és ugyanannyit beletennél a kapcsolatba mint a férfi. Ezzel már a társkereső nők 70%-nál jobb lennél.
9/15 Ramos ökle 

válasza:

Ha valakit magadhoz akarsz kötni, az rossz ötlet. Ha önként akar veled maradni, függetlenül a gyerektől vagy más "köteléktől", akkor az lenne a jó alap egy kapcsolatban.
Elsősorban magadat kellene megvizsgálnod, h miért nincs senkid, vagy miért nem találod azt, akit szeretnél. Ha pedig apát, vagy olyasvalakit akarsz, aki "veled marad", akkor többet ártasz magadnak, mintha egyedül öregednél meg.
10/15 anonim 

válasza:

#8: A legtöbb férfit szinte semmit nem tesz bele a kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!