Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezeket a hibakat meglehet bocsajtani?
-Eldob baratai miatt majd megis kellek
-Elkezd tinderezni mert maganyos de kozbe szeret de azer flortolgetett massal es beszelt
-nem koszont fel szulinapon mert elotte bunkon elutasitottam
- ugy erzem h mar nem vagyok olyan fontos es csak masodik, harmadik vagyok, erzem h hatterbe szorultam
-nem keres mert bunko voltam de o kezdemenyezte az egeszet, aztmondja nincs ideje
-inkabb kimenne kulfoldre dolgozni penz miatt mint h velem maradjon
Ez nehany pelda, szerintetek ha latszik tajta h megakarja javitani es megbanta, szeret, kuzd akkor megbocsajthato?
Szerintem is olyan okok h nem kellene de vmiert meg bizok benne h olyan lesz mint regen
Annyi szeretete volt h masik 3 lanynak eleg lett volna..egesz az uj tarsasaga miatt / ota kezdett el valtozni
Plusz olyan peldat is ismerek, baratnom valtogatott 2 fiu kozott mert nem tudott donteni es vegul baratjaval marsdt es aztmondja most tokeletes kapcsolatuk van
Es nalunk ez azert nem tortent igy meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!