Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a legtöbben úgy, hogy a szexkapcsolat csak a férfinak jó, a nő csak hagyja magát kihasználni?
Van pár ilyen az ismeretségi körben, mindegyik egy normális randiból összealkudozott retek szar kb. A nő párt keresett, aztán talált egy herét, akinek nem kellett, de ingyen puncinak megtartotta, a hülye pitsa meg inkább belement, hogy egy kicsit érezze a törődést, közben meg reménykedik...
Nagyon kevés nő akar szerintem ténylegesen szexkapcsolatot. A többségnél csak kialkudják, de addig is reménykedik.
"Mert a nők nagy része nem tud/szeretne érzelmek nélkül szexelni."
Vonzódás nélkül. Nagyon nem ugyanaz.
Saját tapasztalataim alapján két szexkapcsolatom lehetett volna (nem lett belőlük semmi, ki is fejtem miért). Mindkét esetben a lányok erőltették az egészet, mondván, hogy csak szex, de már a motivációjukon látszott, hogy abban reménykednek, hogy én majd pár aktus után beléjük szeretek.
Nem mondom, hogy egy nő nem tud érzelmek nélkül ilyen kapcsolatban lenni, de általában nem ez a jellemző.
Van egy idevágó dal, amiből idéznék: " If it makes you happy, it can't be that bad. If it makes you happy, then why the hell are you so sad?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!