Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hogyan találhatnék szexkapcsolatot?
Alapvetően eddig teljesen ez ellen voltam pedig többen próbálkoztak de mindig leráztam az illetőket.
Most, hogy senki nem próbálkozik rájöttem, hogy szerelmet/kapcsolatot nem akarok mert nem állok rá készen viszont a szex meg hiányzik.
Viszont jó lenne egy állandó partnert találni erre, na de hol? Csajok akik ilyenbe benne vannak ti hogy találtátok stb?
En Tinderen vagy itt szoktam talalni :)
L
"szerelmet/kapcsolatot nem akarok mert nem állok rá készen viszont a szex meg hiányzik."
Na ácsi, az ilyen nem egy szexmániás perverz, aki csak ki akarja használni a másikat.... ja most látom hogy nő vagy, akkor mi sem természetesebb annál, hogy vannak testi igényeid.
Nőként amúgy nincs annál könnyebb dolgod, mint szexre kapni valakit. Elég ha felregisztrálsz a Tinderre, 5 percen belül lebeszélsz ma estére egy találkát egy modellkülsejű pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!